News

Zeci de oameni la un majorat în Timișoara întrerupt de Poliție! Mercedes de lux pentru sărbătorită

22.12.2020 | 09:55
Zeci de oameni la un majorat in Timisoara intrerupt de Politie Mercedes de lux pentru sarbatorita
Majoratul a fost întrerupt de apariția Poliției. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Zeci de oameni au participat la un majorat în Timișoara întrerupt de Poliție! Petrecerea a fost transmisă live pe o rețea de socializare suficient ca agenții să afle ce se întâmplă și să împartă amenzi cu nemiluita. 

Concret, în ciuda pandemiei de coronavirus, o domnișoara a ținut morțiș să aibă parte de majorat. Și-a invitat toate rudele și a încins o super petrecere în curtea casei.

ADVERTISEMENT

Părinții fetei nu au ezitat și au chemat și lăutari, iar sărbătorita a primit dar la fel ca la nuntă. Oamenii au băgat bani în plic și i-au înmânat acesteia.

Zeci de oameni la un majorat în Timișoara întrerupt de Poliție!

Fără doar și poate, momentul culminant a fost când tatăl fetei i-a scos pe toți din curte pentru cadoul lui. Vorbim despre un Mercedes de lux parcat în fața casei.

ADVERTISEMENT

„Mamă ce căruță!”, exclamă unul dintre cei prezenți la petrecere în timp ce oamenii admirau mașina. Ca să fie totul ca-n filme, cadoul a fost primit de sărbătorita imediat după ce a suflat în lumânările aniversare.

Acestea au venit așezate pe un tort imens, un tort cu nu mai puțin de 5 etaje. Interesant este că live-ul a fost transmis de pe pagina mamei fetei.

ADVERTISEMENT

„Traiasca sarbatorita mea frumoasa, Dumnezeu sa ♥ te binecuvinteze fata mea frumoasa sa ai parte de bucurie si fericire si sa folosesti sanatoasa masina ta frumoasa!!!DUMNEZEU sati calauzeasca toti pasii tai toata viata ta !!!”, a scris femeia pe Facebook.

Printre cei care au vazut live-ul făcut de aceasta s-au numărat și polițiști. Aceștia au mers imediat la adresa unde avea loc petrecerea.

ADVERTISEMENT

În comunicatul Poliției, se arată că au fost aplicate 17 sancțiuni, deși pe imagini se vede că e vorba de mult mai multe persoane participante la petrecere.

„În data de 20.12.2020, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Timișoara s-au sesizat din oficiu în urma unui live postat pe rețelele de socializare cu privire la faptul ca într-un imobil din zona Ronaț are loc un eveniment privat încălcându-se normele legale în vigoare.

In urma verificărilor efectuate a fost stabilită locația pe strada Alexandru Donici din Ronaț. La fata locului au fost direcționate 2 echipaje de poliție și 8 jandarmi care au stabilit ca în imobil se organiza o petrecere privată.

Evenimentul a fost întrerupt, au fost identificați 17 participanți și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 33.500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și o sancțiune în valoare de 1.000 lei la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a comunicat Poliția

ADVERTISEMENT