ADVERTISEMENT
News

Scene uluitoare la un supermarket din Brașov. Zeci de persoane s-au așezat la coadă, în miez de noapte, pentru a prinde reduceri la tigăi

Autor: Adrian Baciu | 01.09.2020 | 07:42
Scene uluitoare la un supermarket din Brașov. Zeci de persoane s-au așezat la coadă, în miez de noapte, pentru a prinde reduceri la tigăi
Scene uluitoare la un supermarket din Brașov. Zeci de persoane s-au așezat la coadă, în miez de noapte, pentru a prinde reduceri la tigăi. Sursă foto: captură Observator News

Statul la coadă în România pare un ”sport național” practicat la orice eveniment și, mai ales, la orice oră din zi și din noapte. Vedem cozi la plăți, la ajutoare și la supermaketuri și magazine.

ADVERTISEMENT

În plină pandemie de coronavirus, oamenii din Brașov s-au gândit că cel mai bine le-ar prinde niște tigăi, cratițe și alte produse la preț redus și au luat cu asalt un supermarket din zonă.

Dacă pe autostrăzile puține pe care le avem și pe drumurile naționale vedem cu m oamenii stau bară la bară în această perioadă a concediilor, la Brașov s-a stat ”coș la coș”.

ADVERTISEMENT

Reducerile la tigăi au adus scene uluitoare la un supermarket din Brașov. Cozi de zeci de persoane

Indiferent că e criză sau nu, că ne aflăm în pandemie sau într-o perioadă normală a vieții de zi cu zi, în România există o constantă care nu dispare niciodată: coada la ceva.

Vedem cozi la fiecare sărbătoare importantă de peste an, vedem cozi la noile perioade de reduceri ale marilor lanțuri comerciale și vedem cozi rapide atunci când apar fel și fel de promoții.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei săptămâni, sute de oameni au format cozi de sute de metri în parcarea unui supermarket din Braşov, după ce reprezentanţii magazinului au anunţat reduceri importante la mai multe produse, informează ObservatorNews.

Reduceri importante la cratițe și tigăi

Conducerea magazinului din orașul ardelean a anunțat prețuri excelente pentru mai multe produse. Din listă nu au lipsit tigăile și cratițele, atât de populare printre clienți.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut mult timp de la anunț și sute de persoane au ajuns în parcarea magazinului, încă închis, acolo unde s-a format o coadă uriaşă. Oamenii au aşteptat răbdători să poată întra în magazin, pentru a putea prinde reducerile de noapte.

Cozile de la Brașov ne amintesc de prima perioadă a pandemiei, atunci când febra cumpărăturilor de Paște, alimentată de măsurile de distanțare socială impuse de autorități, a dus la formarea unor cozi de sute de metri în cele mai mari supermarketuri din București și din țară.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!