News

Zeci de polițiști și mascați de la Secția 21, în izolare. Un coleg al acestora, depistat cu Covid-19

23.06.2020 | 11:18
Zeci de politisti si mascati de la Sectia 21 in izolare Un coleg al acestora depistat cu Covid19
ADVERTISEMENT

Zeci de polițiști și mascați angajați la Secția 21 din Capitală au fost plasați în izolare.

Măsura a fost luată după ce un coleg al acestora a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Informația a fost furnizată în cursul zilei de marți de către Poliția din București.

Peste 40 de polițiști de la Secția 21, în izolare, după ce un coleg a fost depistat cu Covid-19

Până la această oră, un număr de cinci poliţişti din cadrul Secţiei 21 din Bucureşti au fost puşi în izolare după ce un coleg al acestora a fost confirmat cu noul coronavirus.

De asemenea, alţi 36 de polițiști de la nivelul structurii Acțiuni Speciale se află şi ei în izolare după ce un coleg al acestora a fost confirmat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

”Vă informăm că 5 poliţişti din cadrul Secţiei 21 se află în izolare, după ce un coleg a fost confirmat pozitiv. De asemenea, la nivelul structurii de Acţiuni Speciale, 36 de poliţişti sunt în izolare, după ce un poliţist a fost confirmat pozitiv.

Au fost efectuate lucrări de dezinfectare a spaţiilor din clădirile în care îşi desfăşoară activitatea subunităţile. Au fost dispuse măsuri astfel încât activitatea să se desfăşoare în mod normal”, a transmis Poliţia Capitalei, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Cazurile de coronavirus din România, în creștere

În România au fost confirmate, până la raportarea de luni, 24.291 de infecții cu coronavirus, o creștere de 246 noi cazuri în ultima zi.

În țara noastră au murit 1.523 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de Covid-19 confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

ADVERTISEMENT