News

Zeci de șoferi drogați și beți prinși într-o razie la nivel național a Poliției: ”Am strigat catalogul substanțelor interzise”. Foto

Poliția Română a continuat și sâmbătă verificările în trafic. Într-o razia la nivel național, zeci de șoferi drogați și beți au fost prinși conducând pe șosele. MAI a publicat imagini cu substanțele interzise depistate.
12.06.2022 | 10:04
Zeci de soferi drogati si beti prinsi intro razie la nivel national a Politiei Am strigat catalogul substantelor interzise Foto
Poliția Română a strigat ”catalogul” substanțelor interzise în trafic. Zeci de șoferi drogați sau băuți depistați în trafic. Sursa foto: colaj Fanatik / Poliția Română
ADVERTISEMENT

După zecile de amenzi date vineri seara pentru conducere sub influența drogurilor sau alcoolului, agenții Poliției Române au continuat și sâmbătă verificările.

Poliția Română a strigat ”catalogul” substanțelor interzise în trafic. Zeci de șoferi drogați sau băuți depistați în trafic

În ultimele 24 de ore, Poliția Română anunță că a desfășurat razii, la nivel național, pentru prevenirea traficului și consumului ilicit de droguri sau a altor substanțe psihoactive interzise.

ADVERTISEMENT

Au fost controlate 437 de zone și constatate 33 de infracțiuni.

”Au fost desfășurate acțiuni pentru siguranța traficului rutier. Dintre infracțiunile constatate, 17 au fost la Legea nr. 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, iar 16 au fost de conducere sub influența unor substanţe psihoactive.

De asemenea, au fost reținute 585 de permise de conducere și 308 certificate de înmatriculare”, anunță IGPR.

ADVERTISEMENT

Pe contul de Facebook Ministerului Afacerilor Interne apare o postare în care se anunță că agenții de la Poliție au strigat din nou ”catalogul substanțelor interzise”.

”Pentru cei care ne-au întrebat dacă și în noaptea aceasta vom striga “catalogul” substanțelor interzise, le spunem că această testare este făcută acum o oră.

ADVERTISEMENT

Și vom continua…O noapte frumoasă tuturor! P.S. testările se fac și pentru alcool!”, se arată în mesajul care este însoțit de rezultatul pozitiv la cocaină al unui șofer.

Poliția Română prezintă ”tablourile” realizate de șoferi ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor

Anterior, pe contul de socializare al Poliției Române au fost publicate mai multe capturi cu rezultatele obținute după testarea mai multor șoferi în trafic.

ADVERTISEMENT

Se observă multe persoane depistate cu cocaină, cannabis sau metamfetamină, dar și foarte multe sub influența băuturilor alcoolice.

”Tablouri realizate de șoferi ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Autorii acestora au fost depistați de polițiști, în cadrul unei acțiuni, desfășurată la nivel național, pentru reducerea numărului de accidente rutiere și depistarea celor care nu înțeleg cât de incompatibilă este starea de ebrietate sau sub efectul altor substanțe, cu volanul.

Conduceți responsabil! Cu toții ne dorim o vacanță fără evenimente negative”, anunță Poliția Română.

ADVERTISEMENT