Life

Zed, regele șoselelor, îi face toate poftele logodnicei! Milionarul nu se uită la bani! Video

Zed își răsfață frumoasa logodnică ca un adevărat gentleman. Cum a fost surprins regele șoselelor într-un centru comercial din Capitală
02.06.2023 | 16:00
Zed și logodnica. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Zed, regele șoselelor, este un adevărat gentleman. Iar imaginile exclusive surprinse de FANATIK vorbesc de la sine. Celebrul milionar a mers împreună cu logodnica sa într-un mall din Capitală, unde i-a făcut toate poftele. Așa, da! Domnilor, priviți și luați notițe!

Zed și logodnica, surprinși la o sesiune de shopping

Zed, cunoscut drept “Regele șoselelor”, a fost surprins de FANATIK împreună cu frumoasa lui logodnică într-un cunoscut mall din Capitală. Cei doi se pare că au ieșit la o sesiune de shopping, de unde au plecat cu plasele pline. Zed era îmbrăcat lejer, de vară, cu o pereche de pantaloni albi, un tricou alb și pantofi sport în aceeași nuanță.

ADVERTISEMENT

Dar cea care a atras toate privirile a fost logodnica sa, Alina Rugină. Roșcata a purtat un compleu alb cu un imprimeu estival, în nuanțe de verde, care se asorta de minune cu părul roșu ca focul.

Cei doi au intrat la un magazin destinat produselor de make-up și frumusețe, iar după ce Alina s-a uitat câteva minute bune la produse, și-a ales ce și-a dorit. Zed, ca un adevărat gentleman, a fost tare răbdător.

ADVERTISEMENT

La plecare, frumoasa Alina, cu plăsuța la purtător, a ieșit zâmbitoare din magazin și l-a luat drăgăstos de mână pe Zed. Se pare că iubirea dintre cei doi e din ce în ce mai puternică și orice ar face, nu pot sta departe unul de celălalt.

După ieșirea din magazinul de cosmetice, cei doi porumbei au plecat să continue shopping-ul. Și cum Zed are sume cu multe zerouri în conturi, nu s-a uitat la bani și i-a luat logodnicei tot ce și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Zed și logodnica Alina, un cuplu de invidiat

Regele șoselelor și logodnica lui formează un cuplu din anul 2021. Milionarul nu se încurcă când vine vorba de femei frumoase, pentru că Alina este chiar Miss România 2017. Înaltă, roșcată, cu forme de invidiat și chip angelic, nu e de mirare că manechinul i-a sucit mințile lui Zed.

Roșcata este cunoscută în mediul online, unde postează tutoriale de makeup, dar și antrenamentele pe care le face la sala de fitness. Nu de alta, dar așa trup, cu trudă se ține! Iar Alina nu ratează zilele de antrenament pentru nimic în lume.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste a celor doi a evoluat destul de rapid. În anul 2022, milionarul a cerut-o în căsătorie pe roșcată cu un inel de logodnă spectaculos, pentru care a scos din buzunar o sumă frumușică.

Dar ce importanță mai au banii atunci când dragoste e mare? La vremea respectivă, colecționarul de mașini scumpe a postat o fotografie pe pagina lui de Instagram, cu mâna Alinei.

“Și ea a spus DA”, scria Zed pe pagina sa de Instagram, la fotografia în care logodnica își etala inelul cu diamante.

Alina era în culmea fericirii, iar relația lor era una admirată de toată lumea. Milionarul nu și-a ținut ascunsă partenera. Ea a fost încă de la începutul relației “muza” lui Zed, care a apărut în toate fotografiile cu mașinile afaceristului. Cei doi îndrăgostiți sunt îndrăgiți și pe TikTok, acolo unde postează tot felul de clipuri amuzante din viața lor de cuplu.

Zed și Alina Rugină, cercetați de Poliție

Cei doi nu s-au ferit niciodată de ochii curioșilor și au împărtășit cu publicul larg crâmpeie din viața lor. Doar că, spre ghinionul lor, un clip devenit viral anul trecut cu cei doi a ajuns în atenția organelor de poliție.

În clip, Alina coboară din mașină și acoperă indicatorul cu limita de 40 km/h, cu un alt semn care indică 300 km/h. Se pare că cei doi au fost audiați de Poliția Ilfov. Zed, în calitate de martor, iar logodnica sa, în calitate de suspect.

S-a considerat că cei doi au pus în pericol circulația rutieră. Polițiștii s-au autosesizat, însă cei doi au spus că este vorba doar de un trucaj, iar în realitate, indicatorul nu a fost modificat.

Zed este cunoscut ca fiind un împătimit al mașinilor scumpe, cu care gonește la viteză maximă atunci când are ocazia. Iar Alina îi împărtășește pasiunea. Cei doi postează des filmulețe cu ei în care conduc cu viteză bolzi de lux.

Regele șoselelor, avere impresionantă

Zed, pe numele real Silviu Zaharia și-a ridicat un adevărat imperiu. A fost implicat în afaceri cu jante auto, iar averea lui este estimata la aproximativ 600 de milioane de euro. A fost plecat în Austria încă de mic copil, împreună cu părinții săi, iar apoi s-a întors pe meleagurile natale pentru a-și deschide afacerea visurilor sale.

Zed are o colecție impresionantă de bijuterii pe patru roți, cu care întoarce capetele tuturor atunci când iese la plimbare. Mai mult decât atât, antreprenorul și-a personalizat toate mașinile pe care le deține și le aduce modificări periodic.

Celebrul milionar face și acte de caritate. În urmă cu ceva timp, și-a pus la bătaie Lamborghini-ul pentru o cauză nobilă. A organizat un concurs, prin care își oferă mașina de lux. Iar banii strânși vor merge către un spital de animale, dar și pentru campania lui Codin Maticiuc – Spitale publice din bani privați.

ADVERTISEMENT