Sport

Zeljko Kopic a purtat primele discuții cu Florentin Petre. Cu ce impresie a rămas antrenorul lui Dinamo: „Asta am simțit”

Zeljko Kopic a comentat venirea lui Florentin Petre la Dinamo, anunțată în exclusivitate de Fanatik. Ce a spus antrenorul despre noul său „secund”.
15.06.2024 | 19:29
Zeljko Kopic a purtat primele discutii cu Florentin Petre Cu ce impresie a ramas antrenorul lui Dinamo Asta am simtit
Zeljko Kopic a vorbit în premieră despre venirea lui Florentin Petre la Dinamo. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Florentin Petre ține capul de afiș al campaniei de „transferuri” a lui Dinamo din această vară. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fostul fotbalist a revenit în Ștefan cel Mare, pe postul de antrenor secund. Zeljko Kopic, antrenorul principal al „câinilor”, simte că Florentin Petre le poate da o mare mână de ajutor dinamoviștilor.

Zeljko Kopic a purtat primele discuții cu Florentin Petre. Cu ce impresie a rămas antrenorul lui Dinamo: „Asta am simțit”

Dinamo s-a reorientat rapid după plecările lui Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag. Clubul din Ștefan cel Mare, în frunte cu administratorul special Andrei Nicolescu, l-a numit pe postul de antrenor secund pe Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș dreapta al „câinilor” a semnat un contract valabil pe două sezoane. Zeljko Kopic a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului care a promovat-o pe Unirea Ungheni în liga secundă.

„Am avut discuții cu Florentin Petre, știu că a fost un jucător important pentru Dinamo. Ca antrenor, are ambiții mari, are o vârstă foarte bună pentru această meserie.

ADVERTISEMENT

Am simțit că energia sa poate să fie benefică jucătorilor, în special românilor din echipă. Nu este vorba doar de statutul de legendă, ci despre ce poate fiecare persoană să aducă în acest moment”, a declarat Zeljko Kopic, conform digisport.ro.

Florentin Petre, nume de legendă în Ștefan cel Mare

Florentin Petre s-a întors la Dinamo după 10 ani. Fostul fotbalist a îmbrăcat tricoul alb-roșu în perioada iulie 1994 – ianuarie 1995 și mai 1995 – iulie 2006. Per total, fostul mijlocaș dreapta a adunat 259 de partide la Dinamo, reușind să marcheze 43 de goluri.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Patrick Petre are în palmares cu Dinamo 3 titluri naționale, 5 Cupe ale României și o Supercupă a României. Florentin Petre s-a retras din activitate în iulie 2011, la Victoria Brănești. Ca jucător, Florentin Petre a mai evoluat pentru UTA Arad, CSKA Sofia și Terek Grozny.

Florentin Petre a mai fost antrenorul secund al lui Dinamo în perioadele decembrie 2012 – mai 2013 și februarie 2015 – iunie 2015. Expertul FANATIK SUPERLIGA a mai fost antrenor secund la Dinamo II, FC Brașov sau Luceafărul Oradea.

ADVERTISEMENT

Din postura de „principal”, Florentin Petre le-a pregătit pe Dinamo II, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila, Ceahlăul Piatra Neamț și Unirea Ungheni. Florentin Petre i-a luat locul la Dinamo lui Iulian Mihăescu, cel care era antrenor secund al clubului încă din vara anului 2022.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?