Fotbal intern

Zenga, în locul lui Dică la FCSB? Prima reacție a lui Gigi Becali

22.07.2018 | 23:40
Zenga in locul lui Dica la FCSB Prima reactie a lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

FCSB a început cu stângul sezonul din Liga 1 după ce a pierdut cu 0-1 meciul de pe terenul Astrei. Postul lui Nicolae Dică este amenințat și conform sport.ro, o eventuală înfrângere a roș-albaștrilor și în derby-ul cu Dinamo ar putea să îl coste postul pe “Dicanio”. Principalul nume vehiculat pentru înlocuirea sa este Zenga.

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate cu FANATIK.RO despre problema antrenorului la FCSB și spune că are încredere 100% în Dică și că abia la anul va trage linie: “Nu îl dau afară pe Dică după prima etapă. Ce vină are Dică pentru rezultatul de la Giurgiu. Am văzut ce s-a scris de Zenga, dar eu pe Dică nu îl schimb. Mi-a adus multe milioane din Europa League, a calificat echipa în primăvara europeană și o să vedeți că o să îmi aducă și în acest an multe milioane de euro tot din Europa League. O să vedeți. 

ADVERTISEMENT

Zenga, în locul lui Dică la FCSB: “Tragem linie în primăvară”

Dică, anul trecut a fost la un pas să câștige titlul. E vina lui că a ratat brazilianul de la Craiova (n.r. Gustavo) penalty cu CFR Cluj? E vina lui că a ratat Bălașa din 4 metri la Iași? Așa s-a pierdut titlul. A fost la un pas. Dică o să îmi aducă multe milioane de euro și apoi mai vedem. O să tragem linie prin primăvară. Stați să se încheie sezonul regulat, stați să jucăm în Europa, apoi vedem. Dar Dică e antrenorul Stelei și am 100% încredere în el”, a spus Becali pentru FANATIK.RO.

FCSB începe aventura europeană sâptămâna viitoare joi, de la ora 18:30, pe terenul slovenilor de la Rudar Velenje, învinși clar de Maribor în prima etapă a campionatului. Duminică, de la ora 21:00, FCSB are derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT
Zenga, în locul lui Dică la FCSB Prima reacție a lui Gigi Becali. Aici, Zenga în postura de antrenor al Stelei
Zenga, în locul lui Dică la FCSB Prima reacție a lui Gigi Becali. Aici, Zenga în postura de antrenor al Stelei

Walter Zenga a mai antrenat la FCSB în sezonul 2004-2005 și a fost demis cu câteva etape înainte de finalul sezonului. Totuși, italianul a avut o contribuție uriașă la titlul câștigat de roș-albaștrii în acel sezon.