Life

Ce este “Zeus”, noul proiect promovat de Arnold Schwarzenegger. Ce și-a propus să facă îndrăgitul actor

Ce este “Zeus”, noul proiect promovat de Arnold Schwarzenegger. Îndrăgitul actor a postat, pe rețelele sociale, un afiș promoțional îmbrăcat ca zeul grec.
28.01.2022 | 12:06
Ce este Zeus noul proiect promovat de Arnold Schwarzenegger Ce sia propus sa faca indragitul actor
Ce este “Zeus”, noul proiect promovat de Arnold Schwarzenegger. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) a anunțat, în mediul online, că pregătește un nou proiect intitulat “Zeus”. Deocamdată nu a oferit prea multe detalii.

Fostul culturist de origine austriacă a distribuit afișul noului proiect pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În afișul respectiv, Schwarzenegger este îmbrăcat ca Zeus, despre care menționează că “vine în februarie 2022”.

Ce este “Zeus”, noul proiect promovat de Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger nu a oferit informații despre ce ar putea însemna noul afiș misterios postat pe pagina sa de Instagram, unde este urmărit de peste 22 de milioane de persoane.

ADVERTISEMENT

Potrivit IMDB, niciunul dintre proiectele viitoare ale actorului nu are legătură cu zeul grec.

De altfel, sportivul nu a menționat vreo platformă de streaming unde ar putea fi difuzat proiectul său, despre care a spus doar că apare în februarie 2022.

Cel mai probabil, afișul promoțional reprezintă o reclamă pentru Super Bowl, care va avea loc pe 13 februarie, conform Men’s Health.

ADVERTISEMENT

În 2018, o campanie publicitară asemănătoare a fost realizată pentru Super Bowl “Crocodile Dundee”, cu Danny McBride, Chris Hemsworth și alți actori australieni.

Din postarea lui Arnold Schwarzenegger nu reiese că ar promova un produs, un loc sau un eveniment, însă actorul ar putea oferi mai multe detalii în postările viitoare.

ADVERTISEMENT

Schwarzenegger urmează să apară în producția “The Legend of Conan”, o continuare a aventurilor lui Conan, dar și în “Tripleții”, o continuare a comediei “Gemenii”, cu Danny de Vito.

Cea mai recentă apariție a sportivului într-un film a fost în “Terminator: Dark Fate”, apărut în 2019. Este cel de-al șaselea film al celebrei saga SF.

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de mașină

În urmă cu o săptămână, Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un grav accident rutier în Los Angeles. Patru mașini au fost avariate în urma impactului, iar o persoană s-a ales cu răni ușoare și a fost transportată la spital.

Actorul și sportivul se afla la volanul unui SUV atunci când s-a produs accidentul, care aproape s-a răsturnat. SUV-ul se afla peste alte două mașini, într-o intersecție din Brentwood, potrivit TMZ.

Arnold Schwarzenegger nu a fost rănit în urma accidentului. Acesta se afla la volanul unui GMC Yukon SUV și era aproape de intersecția dintre Sunset Boulevard și Allenfotd Avenue.

“În acel moment s-a lovit de o Toyota Prius, care nu a respectat semnalul semaforului. Apoi, SUV-ul s-a rostogolit peste o altă mașină.”, se arată în comunicatul Poliției.

Accidentul s-a produs la aproximativ o milă depărtare de locuința fostului guvernator al Californiei.

În mașina actorului se afla și Jake Steinfeld, bunul său prieten. Cu doar zece minute înainte de impact, Schwarzenegger a fost surprins alături de copiii săi, Patrick (28 de ani) și Christina (30 de ani). Aceștia au luat masa la un restaurant din Santa Monica.

ADVERTISEMENT
Tags: