Carousel hot news

Antonescu şi Zgonea vor să-l ELIBEREZE pe Popescu!

Condamnarea lui Gică Popescu a a surprins pe toată lumea, înclusiv pe politicienii de vîrf ai României. Astfel fostul preşedinte al Senatului, Crin Antonescu şi actualul preşedinte al Camerei...
06.03.2014 | 17:39
Antonescu şi Zgonea vor să-l ELIBEREZE pe Popescu!
ADVERTISEMENT

Condamnarea lui Gică Popescu a a surprins pe toată lumea, înclusiv pe politicienii de vîrf ai României. Astfel fostul preşedinte al Senatului, Crin Antonescu şi actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea au dezvăluit că vor face toate demersurile pentru a obţine din partea lui Traian Băsescu graţierea fostului mare internaţional român..

Cred că Gică Popescu trebuie privit prin prisma rezultatelor şi beneficiilor pe care le-a adus României de-a lungul timpului, iar în asemenea momente ar trebui să fim solidari. Astfel, fac un apel la toţi cei care s-au bucurat şi s-au simţit mîndri că sunt români atunci când Gică Popescu juca sub culorile echipei naţionale, să se alăture acestui demers de strîngere de semnături pentru graţiere”, a anunţat Antonescu.  Şi Valeriu Zgonea este pentru graţierea fostului internaţional: “Ca cetăţean al României, dacă va trebui să înaintăm o petiţie pentru graţiere inividuală către preşedintele statului român, pentru Gică Popescu, personal, aş semna-o şi o s-o semnez, să ştiţi . Este de o sută de ori mai cunoscut decît orice politician din România. Despre Gică Popescu, dacă te duci din Turcia pînă în Barcelona sau pînă în nordul Europei, toată lumea ştie că a fost căpitanul Barcelonei şi căpitanul echipei naţionale”, a susţinut Zgonea.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri