Zi de doliu la Rovinari, oraşul de unde era românul mort la Nisa! Mama sa a aflat cumplita veste pe patul de spital

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 16:36
Zi de doliu la Rovinari, oraşul de unde era românul mort la Nisa! Mama sa a aflat cumplita veste pe patul de spital

Cristian Coman, în vârstă de 34 de ani, românul care se află printre persoanele decedate în atentatul de la Nisa, din Franţa, era originar din Rovinari. În oraşul din Gorj, primarul a decretat miercuri zi de doliu, după aflarea cumplitei veşti.

Cristian Coman locuia cu soţia sa, Adriana, şi fiul Denis, în Austria, în ziua atentatului fiind în vacanţă la Nisa. Soţia şi fiul se află în spitale din Franţa, în stare stabilă. Iniţial, autorităţile franceze l-au identificat pe Denis Coman, internat la secţia de pediatrie a unui spital, ulterior fiind găsită şi Adriana Coman, la un alt spital. Deşi toată lumea spera că românul va fi găsit în viaţ, după cinci zile, numele acestuia a fost identificat pe lista persoanelor decedate la Nisa.

„Tăticul Cristian a fost găsit. De acum, printre îngeri. Se va ruga pentru iubita lui soţie şi fiul lor, de acolo, de lângă El. Dumnezeu să-l odihnească, deşi nu de asta avea nevoie la cei 34 de ani! Vă mulţumesc“, a postat marţi seară o apropiată a familiei pe un grup de Facebook.

Vestea morţii lui Cristian Coman a căzut ca un trăznet în mijlocul unei furtuni violente la Rovinari, oraşul unde se născuse, în urmă cu 34 de ani, bărbatul care, în căutarea unui trai mai bun please în urmă cu mai mulţi ani la Timişoara, iar mai apoi în Austria. Rudele lui Cristian Coman au primit înmărmurite vestea morţii acestuia, mai ales că mama acestuia trece printr-o grea suferinţă, în urma unei boli cumplite. Ea aflat de decesul fiului săi pe un pat de spital din Cluj, unde urmează un tratament complicat pentru a i se salva viaţa.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×