Life

Zi de sărbătoare în familia Simonei Gherghe: „La mulți ani, sfinții mei!”

Cu ocazia Sfântului Gheorghe, vedeta Antena 1 își sărbătorește soțul și fiica. Simona Gherghe a făcut publică o imagine emoționantă cu familia sa. Ce mesaj a transmis.
23.04.2022 | 14:59
Zi de sarbatoare in familia Simonei Gherghe La multi ani sfintii mei
De Sfântul Gheorghe, Simona Gherghe are doi sărbătoriți în familie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe are o carieră de succes în televiziune, dar și o familie împlinită. De Sfântul Gheorghe, vedeta Antena 1 are un motiv dublu de bucurie. Ea își sărbătorește atât soțul, cât și pe fiica lor.

Sărbătoare în familia Simonei Gherghe. Soțul și fiica moderatoarei de la Mireasă își sărbătoresc ziua de nume

Cu toate că anul aceste nu se sărbătorește Sfântul Gheorghe pe 23 aprilie, vedeta Antena 1 nu a putut să nu-i felicite pe soțul și pe fiica ei.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu oamenii care o îndrăgesc, Simona Gherghe a publicat o fotografie emoționată cu cei doi și a transmis un mesaj.

simona gheorghe sărbătoare soț fiică
Simona Gheorghe își sărbătorește soțul și fiica de Sfântul Gheorghe.
Foto: Instagram

„La mulți ani, Georgia! La mulți ani, George! Sfinții mei de azi!”, a scris prezentatoarea de la Antena 1 pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În imagine, soțul Simonei Gherghe o îmbrățișează strâns pe Ana Georgia. La rândul ei, micuța se uită spre cameră și zâmbește larg. Cunoscuta prezentatoare este, de asemenea, mama unui băiețel. Vlad Ioan a venit pe lume în primăvara anului 2019.

Simona Gherghe și-a lăsat pentru prima dată copiii să plece singuri în vacanță

În prag de sărbători, Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au plecat în vacanță la Ierusalim. Pentru prima dată de când este mamă, moderatoarea de la Mireasă i-a lăsat pe Ana Georgia și pe Vlad să plece singuri la bunici.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că până acum cei mici nu au plecat niciodată neînsoțiți de acasă și chiar dacă ei sunt liniștiți, îi este greu să se acomodeze cu ideea. 

„Avem următoarea situație, copiii pleacă la țară, la bunici, și este pentru prima dată când pleacă singuri fără noi, adică au mai rămas în câte un weekend aici acasă, cu bunicii, când eram noi plecați. 

ADVERTISEMENT

Dar să plece ei la țară, în casa bunicilor, este pentru prima dată. Am așa… sentimente amestecate și trebuie să merg să fac bagajul și să mă mai pregătesc pentru că o să fie puțin dificil”, a spus Simona Gherghe în Joia Mare.

 

ADVERTISEMENT