Sport

Zi decisivă pentru Dinamo! Miercuri, 30 iunie, au loc discuții cu jucătorii care își termină contractele sau și-au depus memorii. Exclusiv

Pentru Dinamo, ziua de miercuri, 30 iunie, este extrem de importantă, deoarece se va decide soarta majorității jucătorilor
29.06.2021 | 22:42
Zi decisiva pentru Dinamo Miercuri 30 iunie au loc discutii cu jucatorii care isi termina contractele sau siau depus memorii Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat lista jucătorilor care și-au depus memorii sau au notificat Dinamo pentru neplata salariilor, precum și a celor care își termină contractele la finalul lunii iunie, adică chiar la finalul zilei de miercuri, 30 iunie.

Pe lângă plecările masive de jucători, Dinamo ar putea rămâne și fără Dusan Uhrin Jr. dar și fără directorul sportiv Mario Nicolae, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Zi extrem de importantă pentru viitorul lui Dinamo! Se decide soarta jucătorilor

Din informațiile FANATIK, miercuri, 30 iunie, vor avea loc negocieri intense cu toți jucătorii care își doresc să plece de la Dinamo, așa cum am anunțat și în cazul lui Ionuț Șerban. La discuții vor participa din partea clubului Mario Nicolae, aflat în ultima sa zi de contract, alături de reprezentanți ai board-ului DDB.

Sunt șanse mari însă ca mulți dintre jucători să nu accepte înțelegeri noi sau diminuarea salariului conform noului plafon de 5000 de euro impus de conducerea clubului, cât și declararea oficială a insolvenței.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al „câinilor”, Ante Puljic, a fost cel care a anunțat dezastrul la Dinamo și a dat un ultimatum celor din conducere, care trebuie să le plătească o parte din salarii până la finalul lunii iunie, termen care expiră mâine.

Lista jucătorilor de la Dinamo aflați la final de contract sau care au depus memorii

Fanii-acționari din programul DDB și ceilalți suporteri ai lui Dinamo vor avea nevoie de un miracol pentru ca Dinamo să mai rămână în Casa Pariurilor Liga 1 dacă toți acești jucători vor pleca.

ADVERTISEMENT

Pe lista jucătorilor care și au depus memorii sunt nu mai puțin de șapte nume: Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Florin Bejan, Deian Sorescu, Steliano Filip, Diego Fabbrini și Janusz Gol, la care se adaugă și cei care vor deveni liberi de contract începând de mâine.

Astfel, Florin Bejan, Gevaro Nepomuceno, Gudmund Kongshavn, Ionuț Șerban și Giani Stere se află și ei în ultima zi de contract și sunt șanse foarte mari să nu mai continue la Dinamo. Chiar dacă în acest moment nu ar fi titulari în mecanismul lui Uhrin, „câinii” au nevoie în acest moment de fiecare jucător disponibil. În total, o listă de nu mai puțin de 11 jucători la care se pot adăuga însă și alții cât de curând.

ADVERTISEMENT

La ce riscuri se expune Dinamo după intrarea în insolvență

Decizia de a intra în insolvență este departe de a fi una ideală pentru Dinamo, chiar dacă alb-roșii au mai trecut prin asta în urmă cu șapte ani, când au scăpat de o datorie de aproape 20 de milioane de euro.

Pe lângă faptul că Dinamo nu va putea transfera decât jucători liberi de contract și nu va putea participa în cupele europene, „câinii” ar putea chiar retrograda dacă până pe 30 aprilie nu vor avea un plan de reorganizare aprobat.

Ba, mai mult, dacă acum există restanțe salariale la jucători și angajați de patru luni de zile, Dinamo în insolvență nu își mai permite acest „lux”, iar orice neplată la termen atrage automat falimentul. Alb-roșii vor fi însă mai întâi depunctați cu nouă puncte dacă vor avea datorii către cluburi, angajați, jucători sau Fisc.

  • 11 jucători ar putea pleca de la Dinamo
  • 30 iunie e data la care expiră contractele lui Mario Nicolae și ale mai multor jucători de la Dinamo
  • 7.000.000 de euro e datoria lui Dinamo
  • 30 noiembrie e data la care judecătorul sindic trebuie să confirme planul de reorganizare
  • 30 aprilie 2022 e data la care planul de reorganizare trebuie aprobat
  • 31 mai 2022 e data la care Dinamo ar trebui să iasă din insolvență pentru a putea participa în cupele europene
  • 5 ani ar putea dura insolvența clubului
ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Meghan Markle vrea la Casa Albă. Ce rol ar juca Harry
Meghan Markle vrea la Casa Albă. Ce rol ar juca Harry
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că...
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat şi gelos
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”