Fotbal intern

Rizespor l-a prezentat oficial pe Damjan Djokovic! Fanatik a anunţat detaliile transferului. Update exclusiv

25.01.2021 | 16:44
Rizespor la prezentat oficial pe Damjan Djokovic Fanatik a anuntat detaliile transferului Update exclusiv
Mijlocașul Damjan Djokovic a fost prezentat oficial la Caykur Rizespor, formație care a făcut cea mai bună ofertă pentru jucătorul croat, așa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Sursă foto: caykurrizespor.org.tr
ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic se apropie de despărţirea de CFR Cluj, după ce a câştigat trei titluri de campion al României cu formaţia din Gruia. FANATIK a aflat că joi este ziua decisivă pentru transferul mijlocaşului de 30 de ani în Turcia.


UPDATE, 25 ianuarie, ora 16:44 / Mijlocașul Damjan Djokovic a fost prezentat oficial la Caykur Rizespor, formație care a făcut cea mai bună ofertă CFR-ului pentru jucătorul croat, 400.000 de euro, așa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Djokovic va evolua la formația turcă până în vara anului 2022 și va semna contractul marți, 26 ianuarie, în aceeași zi cu antrenorul român Marius Șumudică, care a fost și el prezentat oficial de astăzi.


UPDATE, 22 ianuarie, ora 09:00 / Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, joi a fost ziua decisivă pentru transferul lui Damjan Djokovic în Turcia. Mijlocaşul croat a ales oferta lui Rizespor, noua echipă a lui Marius Şumudică, şi a plecat vineri dimineaţă spre noua destinaţie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că CFR Cluj va încasa 400.000 de euro de la Rizespor pentru transferul lui Damjan Djokovic.

“Din ce am înțeles, cea mai bună ofertă pentru CFR Cluj a fost cea de la clubul la care e Marius Șumudică. Cel mai important e ca toată lumea să fie de acord și fericită. Dacă semnez, așa o să fie. Nu cred că se supăra Dan Petrescu, el știe cum merge în fotbal. Am lucrat bine cu domnul Dan Petrescu în ultimii trei ani și jumătate, dar acum începe o aventură nouă pentru mine. O să îmi fie dor de toți din staff”, a declarat Damjan Djokovic la plecarea spre Turcia.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 21 ianuarie

După trei sezoane şi jumătate în care a jucat pentru CFR Cluj, Damjan Djokovic se pregăteşte să plece de la echipa unde a cunoscut cele mai importante performanţe din carieră. Pentru semnătura fotbalistului croat se bat două echipe din Turcia.

FANATIK a aflat că joi este ziua decisivă pentru transferul lui Damjan Djokovic în Turcia, de unde are oferte de la Kayserispor, echipa unde antrenor este Dan Petrescu, şi de la Rizespor, noua formaţie a lui Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Damjan Djokovic în Turcia s-ar putea face joi

Din informaţiile FANATIK, oferta venită de la Rizespor este mai bună decât cea de la Kayserispor, iar Damjan Djokovic va avea un cuvânt de spus în privinţa viitoarei lui destinaţii. Croatul este dorit insistent de Marius Şumudică la noua lui echipă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Recent, FANATIK a anunţat că oficialii lui CFR Cluj au setat preţul pentru plecarea lui Damjan Djokovic. Aceştia erau dispuşi să se despartă de fotbalistul de 30 de ani în schimbul a 700.000 de euro, chiar dacă Edi Iordănescu anunţa că nu şi-ar dori să piardă un jucător atât de important precum croatul.

Marius Şumudică trage pentru transferul lui Damjan Djokovic

După despărţirea de Gaziantep, Marius Şumudică şi-a găsit rapid echipă şi o va pregăti pe Rizespor. Antrenorul de 49 de ani speră să plece vineri în Turcia alături de Damjan Djokovic, fotbalist pe care l-a dorit şi la fosta lui echipă.

“Îl vreau pe Djokovic foarte mult, el va alege unde are oferta mai bună, eu le-am dat o listă de transferuri. Așa l-am dorit și pe Alibec și nu s-a întâmplat. Fără nicio problemă, Rizespor are banii să-l ia pe Djokovic.

Eu am vrut să-l iau la Gaziantep pe Djokovic, el avea și niște înțelegeri la CFR și am vorbit atunci cu el. Poate pleacă vineri cu mine Djokovic, de ce nu?”, a declarat recent Marius Şumudică.

Damjan Djokovic a jucat pentru CFR Cluj în două perioade, 2013-2014 şi 2017-prezent, şi a bifat 152 de meciuri în tricoul formaţiei din Gruia. Pe lângă cele trei titluri din Liga 1, croatul a mai câştigat Supercupa României alături de clujeni.

  • 1.600.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic
ADVERTISEMENT