Life

Zi importantă pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite: „Te iubesc cu toată ființa mea”

Narcisa Birjaru își sărbătorește mama. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis.
06.07.2021 | 10:29
Zi importanta pentru Narcisa Birjaru castigatoarea Chefi la cutite Te iubesc cu toata fiinta mea
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru trăiește o zi importantă. Aceasta își sărbătorește mama, căreia îi este ziua de naștere astăzi, pe 6 iulie. Cu această ocazie, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a transmis un mesaj emoționant.

Cum arată mama Narcisei Birjaru. Este ziua ei marți

Narcisa Birjaru este fericită, fiindcă o are alături pe cea care i-a dat viață, care împlinește o frumoasă vârstă. Câștigătoarea de la Chefi la cuțite a transmis un mesaj de mulțumire și felicitare pentru mama sa.

ADVERTISEMENT

Astfel, fosta elevă a lui Cătălin Scărlătescu a ținut să îi mulțumească mamei sale pentru toată iubirea și sprijinul pe care i le-a oferit. De asemenea, aceasta i-a spus mamei sale că o iubește nespus de mult.

Acestea sunt niște cuvinte cu atât mai speciale cu cât fosta concurentă de la show-ul culinar a recunoscut că nu i le-a mai spus ființei care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine.

Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos”, a scris ea pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT
Cum arată femeia care a învățat-o să gătească pe Narcisa Birjaru, mama sa
Cum arată femeia care a învățat-o să gătească pe Narcisa Birjaru, mama sa. Sursa foto: Instagram

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, a învățat să gătească de la mama sa

În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru nu s-a ferit să mărturisească faptul că ea a învățat să gătească de la mama ei, dar și de la bunică. Așadar, în parte, succesul ei, care a devenit prima femeie care câștigă show-ul, i se datorează mamei sale.

Narcisa Birjaru petrecea mult timp alături de cele două, așa că era imposibil să nu învețe. Mai mult, ea a dezvoltat o pasiune pentru gătit tocmai datorită mamei și bunicii sale.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, ea a decis să se înscrie la emisiunea Chefi la cuțite, pentru ca apoi să devină câștigătoarea premiului de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT