Fotbal intern

Zi importantă pentru viitorul lui Magaye Gueye! O nouă audiere la ANAD. Când se dă decizia. Exclusiv

06.04.2021 | 09:11
Zi importanta pentru viitorul lui Magaye Gueye O noua audiere la ANAD Cand se da decizia Exclusiv
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye va participa la o nouă audiere online cu reprezentanții Agenției Naționale Anti-Doping. Din informațiile FANATIK, întâlnirea va avea loc marți, pe data de 6 aprilie.

Zi importantă pentru viitorul lui Magaye Gueye! Va fi audiat la ANAD

Este a doua audiere la care participă Magaye Gueye, atacantul francez al celor de la Dinamo fiind audiat inițial pe data de 12 martie, la trei zile de când a fost depistat pozitiv cu cocaină în timpul unui control anti-doping la meciul Dinamo – FCSB 1-0, disputat pe 10 februarie.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Magaye Gueye se află în acest moment în Franța, unde și-a angajat un avocat care să îi susțină cauza. Cu toate acestea, sunt șanse mici ca fotbalistul să scape basma curată după acest incident.

Decizia este așteptată în luna mai!

Procesul este însă unul anevoios și va mai dura până când Agenția Națională Anti-Doping va da o decizie în cazul lui Magaye Gueye. FANATIK a aflat că cel mai devreme, ANAD va da o decizie în luna mai.

ADVERTISEMENT

Între Dinamo și Magaye Gueye nu mai există nicio cale de reconciliere. “Câinii” susțin că ruptura dintre cele două părți este una totală și că după ce se va da sentința vor cântări posibilitatea de a-i cere daune fotbalistului:

Ruptură totală între Magaye Gueye și Dinamo: “S-a încheiat totul”

“Între Magaye și Dinamo s-a încheiat totul și o să vedem după sentință finală ce pași vom urma. Am spus-o și la vremea aceea, nu avem cum să lăsăm lucrurile așa. Vor urma niște măsuri pe care va trebui să le luăm în cazul lui”, a spus Mario Nicolae pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Suspendarea pentru dopaj a lui Magaye Gueye a pus Dinamo într-o postură foarte dificilă. Adam Nemec s-a accidentat în meciul cu Sepsi și după suspendarea lui Gueye, “câinii” au rămas fără atacant de careu, poziție pe care au fost nevoiți să improvizeze.

Magaye Gueye, iertat după episodul “jacuzzi”

Dinamo trece printr-o perioadă neagră pe plan intern în Liga 1, fiind fără victorie în campionat din 31 ianuarie. Între timp, “câinii” au ajuns pe locul 14 cu 27 de puncte, unul mai mult decât Hermannstadt, echipă aflată pe loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a fost iertat de fani pentru un alt derapaj în care a fost protagonist la începutul anului. Fotbalistul a fost filmat în jacuzzi cu două tinere consumând alcool și înjurându-i pe cel care îl contestă.

  • 30 de ani are atacantul francez
  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Magaye Gueye
ADVERTISEMENT