Cele mai citite

Zi IMPOSIBILĂ pentru pariori: meciurile care te pot RUINA

Este o zi extrem de complicată pentru pariori, evenimentele fiind şi puţine, şi echilibrate. Nici măcar partidele în care există o favorită certă nu sunt evidente, cum este cazul celei din...
Autor: Alin Miu | 07.02.2014 | 11:19
Zi IMPOSIBILĂ pentru pariori: meciurile care te pot RUINA

Este o zi extrem de complicată pentru pariori, evenimentele fiind şi puţine, şi echilibrate. Nici măcar partidele în care există o favorită certă nu sunt evidente, cum este cazul celei din Liga Campionilor la handbal masculin.

Nieminen – Gicquel (Tenis, Montpellier)

Poate că finlandezul a avut de fiecare dată câştig de cauză în precedentele patru întâlniri, însă Gicquel pare să aibă planuri măreţe la această ediţie a turneului de la Montpellier. Acesta a venit tocmai din calificări, ajungând la cinci victorii consecutive, ultimele patru fiind obţinute fără a pierde vreun set. Mai mult, francezul i-a eliminat pe compatrioţii Llodra şi Simon, jucători mai bine cotaţi. Şi Nieminen e în formă, bifând patru succese la rând.

Porto – Kielce (Handbal, Liga Campionilor)

Dacă ar fi să privim cotele oferite de bookmakeri, 11.00 în dreptul gazdelor, respectiv 1.10 în favoarea oaspeţilor, este de aşteptat o victorie categorică a polonezilor. Totuşi, ambele victorii obţinute de Porto la această ediţie a Ligii Campionilor au venit acasă, una dintre ele împotriva unui adversar superior valoric celor de la Kielce, Kolding. Totodată, polonezii nu excelează în deplasare, unde au pierdut două dintre cele trei partide jucate până acum.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!