Life

Zi mare pentru Dani Oțil! Matinalul de la Antena 1 și soția lui, Gabriela Prisăcariu, botez pentru fiul lor. Primele imagini Video

Dani Oțil, matinalul de la Antena 1 și Gabriela Prisăcariu, frumoasa lui soție, trec astăzi prin emoțiile pe care le are orice părinte în momentul în care își botează copilul, fiul lor fiind, acum, intrat în rândul creștinilor.
24.10.2021 | 18:17
Zi mare pentru Dani Otil Matinalul de la Antena 1 si sotia lui Gabriela Prisacariu botez pentru fiul lor Primele imagini Video
Dani Otil si frumoas alui sotie, Gabriela, au organizat petrecerea de botez pentru fiul lor, Luca Tiago Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum mai mult de o lună, Gabriela, frumoasa soție a lui Dani Oțil, devenea mamă pentru prima oară, ea aducând pe lume un băiețel perfect sănătos care a primit numele de Luca Tiago.

Dani și Gabriela Oțil, petrecere de botez pentru fiul lor!

Dani și Gabriela Oțil au pus la cale o petrecere de pomină pentru fiul lor, Luca Tiago, cu ocazia botezului micuțului, eveniment care a fost organizat, la fel ca și căsătoria lor, în mare secret.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, după ce ceremonia de botez a fost săvărșită, iar Luca Tiago a fost creștinat conform obiceiului, Dani Otțil și Gabriela, soția lui, au ”scăpat” câteva imagini pe conturile lor de socializare.

Iar din imaginile postate pe Instagram de cei doi fericiți părinți se poate observa că petrecerea, care are loc în același restaurant unde s-au și căsătorit Gabriela și Dani Oțil, este una pusă la punct cu mare atenție, Luca Tiago având parte de un aranjament cu baloane de diverse culori, un ursuleț de pluș mai mare ca sărbătoritul și, evident, invitați pe măsură.

ADVERTISEMENT

De asemenea, anunțul că vor merge la petrecere de botez a fost făcut de Gabriela Oțil, pe contul ei de socializare, ea și matinalul de la Antena 1 glumind pe acesastă temă. ”Mergem la botez”, a spus Gabriela Oțil, iar soțul ei, în stilul caracteristic, i-a replicat zâmbind: ”Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”.

Dani Oţil şi fiul său
Dani Oţil şi fiul său. foto: Instagram

Gabriela și Dani Oțil, discreți cu viața personală

Deși amândoi sunt persoane publice, Dani Oțil și soția lui, Gabriela, sunt extrem de discreți când vine vorba să își expună relația pe care o au deja de ani buni. Ba chiar, de-a lungul timpului, momente importante petrecute între cei doi au fost date publicității doar după ce s-au petrecut.

ADVERTISEMENT

Astfel, nunta celor doi, desfășurată în restaurantul pe care Dani Oțil în patronează alături de câțiva asociați, a fost un eveniment extrem de discret, la care au luat parte doar 42 de persoane, iar nașii ai celor doi au fost Tinu Vidaicu și soția lui, Roxana Ionescu.

”Suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează. (…) Prima zi  ca doamna Oțil nu am simțit-o diferit. Adică nu s-a schimbat ceva, în mod special. Suntem la fel ca înainte, ne vedem de relația noastră”, spunea, pentru FANATIK, Gabriela Oțil, după nuntă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion l-a dat de gol pe Dani Oțil cu botezul

Încă de acum câteva luni, Răzvan Simion anunța că botezul fiului lui Dani Oțil va avea loc în această toamnă. Iar la acea vreme, spunea Răzvan Simion, care era la începutul relației cu Daliana Răducan, își dorea să ajungă la eveniment la brațul a două domnișoare.

”Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi să vin cu două partenere care să semene între ele?”, a spus Răzvan Simion la Neatza, fiind imediat taxat de Dani Oțil pentru dezvăluirile făcute.

”Păi tu nu ai bani de una, dar de două… Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!”, a spus și Dani Oțil, care, la acea vreme, era proaspăt căsătorit cu frumoasa Gabriela, unul dintre cele mai apreciate manechine de la noi din țară.

ADVERTISEMENT