Fotbal intern

LOVITURĂ în cazul lui Şumudică! I-au SUSPENDAT suspendarea!

UPDATE / Marius Şumudică a vorbit despre decizia luată de Comisia de Recurs a FRF, dar şi despre meciul cu Steaua:...
08.03.2016 | 23:59
LOVITURA in cazul lui Sumudica Iau SUSPENDAT suspendarea

UPDATE / Marius Şumudică a vorbit despre decizia luată de Comisia de Recurs a FRF, dar şi despre meciul cu Steaua:

“De după-amiază sînt la antrenament. Pînă la data de 8 iunie o să pot antrena, iar apoi sînt suspendat două luni. Îmi e dor de băieţi şi de terenul de fotbal. Le mulţumesc tuturor celor ce m-au ajutat şi au fost alături de mine. Îi mulţumesc lui Dani Coman. Acum trebuie să dau o masă. Sînt fericit şi mulţumit. Nici nu mă interesează amenda. Nu am ţinut legătura cu jucătorii în această perioadă. Urmează două meciuri foarte grele şi întîlnim un adversar rănit. Ei nu au mai cîştigat de patru meciuri şi cu siguranţă o să fie un play-off interesant”, a spus Marius Şumudică.

…………………………..

UPDATE / Veşti bune pentru gruparea din Giurgiu. Comisia de Recurs a FRF a suspendat executarea pedepsei lui Marius Şumudică. Antrenorul Astrei a primit micşorarea sancţiunii iniţiale şi va efectua doar două luni din cele şase, iar tehnicianul va plăti doar 50.000 de lei.

Astfel, Şumudică va putea sta pe bancă până la finalul sezonului, deoarece Comisia de Recurs a suspendat executarea pedepsei până la încheiarea campionatului, urmând ca Şumudică să fie suspendat două luni la startul viitorului sezon competiţional.

……………………………..

UPDATE / Marius Şumudică are un plan bine pus la punct pentru întîlnirea de astăzi de la Comisia de Recurs a FRF. Tehnicianul Astrei îşi doreşte ca membrii Comisiei de Apel să suspende decizia pînă la judecarea la TAS, acolo unde se va duce dacă nu este mulţumit de decizia luată astăzi, să se reducă la trei luni suspendarea sau aplicarea unei pedepse cu suspendare de pe banca tehnică, dar să poată participa la antrenamentele echipei.

…………..

Marius Şumudică a fost suspendat din toate activităţile legate de fotbal pentru o perioadă de şase luni şi amendat cu 100.000 de lei, de Comisia de Disciplină a FRF, pentru că a jucat la pariuri, lucrur interzis de regulamentele în vigoare.

”În temeiul art. 60 al. 5 a coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al. FRF se sancţionează antrenorul Şumudică Marius Ninel cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de 6 luni şi o penalitate sportivă în cuantum de 100.000 lei. Executorie în ce priveşte sancţiunea interzicerii oricărei activităti legate de fotbal începînd cu data pronunţării acestei hotărîri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD”, precizeaza comunicatul publicat pe site-ul FRF.

Tehnicianul Astrei a făcut recurs, iar astăzi va fi judecat apelul său de Comisia de Recurs a FRF. Şumudică speră ca pedeapsa să-i fie anulată şi să poată sta pe banca tehnică a formaţiei din Giurgiu pentru următoarele meciuri din play-off.

Şumudică a ajuns la sediul FRF la ora 09:00, iar şedinţa Comisiei a început la ora 09:30. Tehnicianul Astrei este susţinut şi de preşedintele formaţiei din Giurgiu, Dani Coman. Şumudică a fost însoţit de fostul portar al liderului.

Fotbaliştii Astrei nu au fost antrenaţi în ultimele 10 zile de Şumudică. Cum decizia Comisiei de Disciplină a fost executorie, tehnicianul nu s-a prezentat la antrenamentele echipei sale.