Life

Zi mare pentru Vlăduța Lupău. Aniversează un an de la căsătoria cu Adrian Rus. Mesajul emoționant al artistei

12.11.2020 | 16:37
Zi mare pentru Vladuta Lupau Aniverseaza un an de la casatoria cu Adrian Rus Mesajul emotionant al artistei
Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, interpreta de muzică populară, Vlăduța Lupău, s-a căsătorit cu Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj. Cu ocazia aniversării unui an de căsnicie, solista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și se iubesc foarte mult, dovadă fiind mesajele romantice din mediul online și fotografiile inedite cu cei doi.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta și-a surprins partenerul cu un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Instagram, astăzi serbând un an de când a devenit soția fotbalistului Adrian Rus.

Zi mare pentru Vlăduța Lupău. Aniversează un an de la căsătoria cu Adrian Rus. Mesajul emoționant al artistei

Vlăduța Lupău, în vârstă de 29 de ani, și Adrian Rus, în vărstă de 26 de ani, au parte de o căsnicie de poveste, fiind foarte îndrăgostiți unul de celălalt. În urmă cu un an, cei doi au devenit soț și soție, iar interpreta de muzică populară și-a surprins partenerul cu un mesaj emoționant postat pe Instagram, alături cu o imagine cu cei doi, pentru a rememora una dintre cele mai importante momente din viața ei.

ADVERTISEMENT

,,Un an de când îți port numele!
Azi, pentru mine este sarbatoare…❤️”, a scris Vlăduța în dreptul fotografiei.

 

View this post on Instagram

 

Un an de când îți port numele! Azi, pentru mine este sarbatoare…❤️

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau) on

Deși cei doi se cunosc de mai bine de cinci ani, au o relație de aproape doi ani. Tânărul cuplu planuia să facă nunta anul acesta, la sfârșitul lunii aprilie, însă pandemia de Covid-19 le-a stricat planurile și au fost nevoiți să amâne evenimentul pentru anul 2021.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o saă avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, a mărturisit Vlăduța despre prima întâlnire cu actualul ei soț.