Sport

Nebunie la U Cluj! Erik Lincar şi-a dat demisia deşi a fost confirmat în funcţie de primarul Emil Boc. Ce sumă va încasa. Update exclusiv

Zi plină în SuperLiga, la capitolul antrenori. Așa cum se anticipa, Alexandru Pelici a fost concediat de CS Mioveni. Şi Erik Lincar este în pericol la U Cluj, acolo unde şi primarul Boc s-a implicat în discuţii.
23.08.2022 | 14:40
Nebunie la U Cluj Erik Lincar sia dat demisia desi a fost confirmat in functie de primarul Emil Boc Ce suma va incasa Update exclusiv
Eric Lincar in meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj si Unirea Slobozia, contand pentru Liga a-2-a play-off Casa Pariurilor, desfasurat pe Cluj Arena din Cluj Napoca, sambata 30 aprilie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
24-08-2022
10:58

U Cluj, comunicat oficial despre despărțirea de Erik Lincar!

U Cluj a anunțat despărțirea de antrenorul Erik Lincar printr-un comunicat oficial: “Mulțumim, Erik Lincar! FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu antrenorul principal Erik Lincar cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor.

Clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Erik Lincar și staff-ului său, format din Viorel Domocoș (antrenor secund), Robert Panduru (preparator fizic) și Alexandru Chirilov (antrenor de portari), pentru munca depusă la ”U”, încununată cu promovarea în Superligă obținută la finalul sezonului trecut în urma barajului cu Dinamo București.

Îi dorim lui Erik Lincar și staff-ului său mult succes în carieră. Numai “U”!”, se arată în comunicatul emis de formaţia din Ardeal. 

24-08-2022
10:33

Erik Lincar şi-a dat demisia de la U Cluj! Ce sumă va încasa pentru reziliere

Deşi a fost confirmat în funcţie de primarul Emil Boc, Erik Lincar şi-a dat demisia de la U Cluj, miercuri dimineaţa, anunţă Prosport. Din informaţiile FANATIK, antrenorul va încasa 30.000 de euro, două salarii plus alte restanţe. 

23-08-2022
17:47

Emil Boc, discurs în faţa jucătorilor

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a implicat direct în problemele Universităţii, care este în discuţii pentru rezilierea contractului antrenorului Erik Lincar. Edilul a mers la antrenamentul echipei şi a ţinut un discurs în faţa jucătorilor.

Boc a încercat să calmeze spiritele şi şi-a manifestat încrederea în tehnicianul „şepcilor roşii“, spunând că a observat o atitudine bună din partea echipei: „Am mare încredere în el. O să vină şi victoriile!“. Erik Lincar rămâne, deci, pe banca lui U Cluj.

23-08-2022
14:48

Eric Lincar nu vrea să plece de la Universitatea Cluj! Boc vine la antrenament!

Răsturnare de situație la Universitatea Cluj! Eric Lincar nu vrea să semneze rezilierea până nu-și primește toate restanțele.

Din informațiile noastre este vorba de câteva zeci de mii de euro, inclusiv prima de promovare în SuperLiga!

FANATIK a aflat că Eric Lincar a decis să se prezinte la antrenamentul de la ora 18.30 al echipei. Și, mare bombă! La antrenament ar veni și primarul Emil Boc, care vrea să calmeze spiritele și să găsească o soluție pentru rezolvarea situației!

Antrenorul cu cea mai lungă activitate în SuperLigă, dintre cei care au pornit la drum în noul campionat, Alexandru Pelici, nu mai este tehnicianul echipei CS Mioveni. Din informațiile FANATIK și Erik Lincar își negociază la această oră rezilierea cu ”U” Cluj.

Alexandru Pelici lasă CS Mioveni pe ultimul loc

Înfrângerea în derby-ul Argeșului, CS Mioveni – FC Argeș 0-1, a fost rezultatul care i-a determinat pe oficialii grupării galben-veri să i-a decizia de a-l demite pe Alexandru Pelici, lucru anticipat și dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Acesta era cel mai longeviv tehnician dintre cei care activează în acest moment în primul eșalon. A preluat gruparea argeșeană din Liga 2 Casa Pariurilor, a promovat-o în SuperLigă anul trecut și a reușit să evite retrogradarea în precedentul sezon

Antrenorul și conducerea clubului au ajuns, azi, la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a angajamentului scadent în vara anului viitor.

ADVERTISEMENT

”Clubul nostru s-a despărțit pe cale amiabilă de antrenorul echipei de fotbal Alexandru Pelici. Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat, ajungându-se la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieși din această situație dificilă.

Mulțumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reușit o promovare spectaculoasă, cât și o menținere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru.

ADVERTISEMENT

Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât și antrenorului Pelici, în activitatea următoare! Conducerea clubului se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor, numele acestuia urmând a fi anunțat  în perioada următoare”, a transmis CS Mioveni, într-un comunicat.

Erik Lincar își negociază rezilierea cu ”U” Cluj

Și pentru Erik Lincar meciul cu Sepsi Sfârntu Gheorghe a fost ultimul, pentru o perioadă, în SuperLigă. ”U” Cluj a fost învinsă 0-1, iar oficialii clubului universitar, în frunte cu primarul Emil Boc, au decis să se despartă de antrenor.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, tehnicianul care a promovat cu Universitatea Cluj în primul eșalon, după dubla de baraj cu Dinamo, va primi o sumă considerabilă pentru a rezilia.

Erik Lincar și-a reînnoit angajamentul cu gruparea ”Șepcilor roșii” după accederea în SuperLigă și avea o remunerație de 10.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT