Sporturi

Zi specială pentru Halep: “Azi e despre ea!” Ce a postat Simona pe Instagram

13.10.2018 | 13:05
Zi speciala pentru Halep Azi e despre ea Ce a postat Simona pe Instagram
ADVERTISEMENT

Zi specială pentru Simona Halep – ce a postat românca pe Instagram. Simona Halep a ajuns ieri la Moscova şi a fost primită litaralmente ca o regină, de către directorul turneului şi totodată de vicepreşedintele Federaţiei ruse de tenis. Sportiva noastră este principala favorită la competiţia din capitala Rusiei, turneu pe care l-a câştigat în 2013 după o finală disputată cu australianca Samantha Stosur.

Până duminică, după ora 13, ora României, atunci când va şti care-i sunt adversarele la Kremlin Cup, Simona a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu nepoţica ei, micuţa Tania, care împlineşte astăzi, 13 octombrie, 2 ani. Mătuşa ei nu a putut trece nici în mediul virtual cu vederea ziua de naştere a fetiţei fratelui ei, pentru care şi-a declarat dragostea în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pentru ca azi e despre ea… de fapt in fiecare zi e asa ☺️❤️ LA MULTI ANI babyT !! #myangel #loveyou #2 ?❤️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Zi deosebită pentru liderul mondial din WTA – fotografia postată pe internet

Alături de o fotografie cu micuța Tania ținând în brațe o jucărie de pluș, Simona i-a urat la mulți ani. “Pentru ca azi e despre ea… de fapt în fiecare zi e așa LA MULȚI ANI babyT”, a fost mesajul transmis de cea mai bună jucătoare de tenis din lume alături de hashtagurile “îngerul meu” și “te iubesc”.

Zilele trecute, când constănţeanca în vârstă de 27 de ani și-a reluat antrenamentele, la Izvorani, alături de ea a fost prezentă și Tania, care şi-a suravegheat mătuşa cu atenţie la sesiunea de pregătire. Simona a postat fotografii cu nepoțica ei și l-a întrebat pe antrenorul ei, pe australianul Darren Cahill, dacă o va antrena când se va face mare. De asemenea, în ziua în care nepoata ei împlinește doi ani, reprezentanta noastră a primit garanția că nu mai poate pierde primul loc în clasamentul mondial. Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki nu vor lua startul la turneul de la Moscova şi nici nu au solicitat wildcard pentru cel din Luxemburg.

ADVERTISEMENT
Tags: