Pariuri sportive

Zi sub semnul ECHILIBRULUI: NU paria pe aceste meciuri

Miercuri este o zi destul de săracă în evenimente fotbalistice, însă cele două dueluri ale zilei compensează lipsa evenimentelor prin spectacolul promis şi forţa formaţiilor implicate....
19.02.2014 | 10:10
Zi sub semnul ECHILIBRULUI NU paria pe aceste meciuri

Miercuri este o zi destul de săracă în evenimente fotbalistice, însă cele două dueluri ale zilei compensează lipsa evenimentelor prin spectacolul promis şi forţa formaţiilor implicate.

Cel mai interesant duel al zilei este cel dintre londonezii de la Arsenal şi bavareţii lui Guardiola, Bayern Munchen. Deşi Bayern e favorită, sînt şanse mari ca englezii să facă o figură frumoasă pe teren propriu. Cel de-al doilea meci al zilei, AC Milan – Atletico, se anunţă mult mai spectaculos decît primul, dar şi mult mai echilibrat. Mai jos aveţi meciurile pe care FANATIK.RO vă recomandă să le evitaţi.

AC Milan – Atletico (fotbal, Liga Campionilor)

În acest meci este foarte greu să pronosticăm o cîştigătoare, aşa că cel mai bine, dacă alegeţi să pariaţi pe acest duel, ar fi să alegeţi varianta cu goluri. Cel mai probabil oaspeţii vor domina partida, forţa ofensivă a spaniolilor fiind recunoscută, sezonul acesta luptîndu-se de la egal la egal cu Barcelona şi Real Madrid în Primera. AC Milan în schimb, nu trece prin cea mai bună formă, însă pe teren propriu se apărăre destul de bine în meciurile importante. Aşa cum nota şi presa din Italia, toate speranţele lui Seedorf sînt în brazilianul Kaka.

C. Wozniacki – A. Beck (tenis, Dubai)

Deşi la prima vedere daneza este favorită, tînăra Beck poate oferi surpriza în acest meci. Germanca, născută în 1994, ocupă locul 50 în clasament şi este într-o ascensiune continuă. Cel mai bun exemplu, turul precedent la a cest turneu, unde după ce a pierdut primul set cu mult mai valoroasa Samantha Stosur, a revenit şi a cîştigat partida în setul decisiv. Wozniacki nu mai este jucătoarea care impresiona acum două sezoane, pentru aceasta fiind deja rare prezenţele în fazele finale la turneele importante. Cele două jucătoare s-au mai întîlnit o singură dată, în 2013, cînd Beck era mult mai neexperimentată, meciul fiind cîştigat de daneză. Cel mai bine evităm acest meci, deoarece Beck este capabilă de o surpriză.