ADVERTISEMENT
Life

Zi uriașă pentru Pepe! Cântărețul și-a trecut invers vârsta pe tortul aniversar

Pepe își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Cântărețul le-a împărtășit fanilor unul dintre cadourile pe care le-a primit deja.
Autor: Dan Suta | 20.07.2021 | 18:37
Zi uriașă pentru Pepe! Cântărețul și-a trecut invers vârsta pe tortul aniversar
Pepe, cântăreț de muzică latino. Foto: Instagram

Pepe (Ionuț Pascu în buletin) a împlinit astăzi o vârstă frumoasă, iar pe tortul său au fost trecuți anii invers. Îndrăgitul cântăreț de muzică latino a postat o imagine cu tortul primit pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Story.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a împlinit 42 de ani chiar de Sfântul Ilie, însă pe tortul pe care l-a publicat scrie 24. Interpretul a pus o fotografie chiar la miezul nopții.

Muzicianul a primit primele urări de la cei mai dragi oameni din viața lui. De la momentul frumos al trecerii în noul an din viața sa nu au lipsit cele două comori ale sale, fetele Rosa și Maria.

ADVERTISEMENT

Pepe, unul din numele grele ale muzicii românești

Pepe este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Prima sa întâlnire cu scena a fost în cadrul unui festival de muzică ușoară din anul 1996.

Succesul l-a cunoscut odată cu trupa Latin Express din care a făcut parte, din anul 1999. S-a separat apoi de colegii săi și a urmat o carieră solo.

ADVERTISEMENT

Din anul 2000, Pepe a evoluat sub acest nume pe piața muzicală din România. Au urmat apoi o serie de albume cu care a dat lovitura, vândute ca pâinea caldă.

Primul său album, intitulat simplu „Pepe” a apărut în anul 2003. După acesta, au venit alte 5 albume, ultimul lansat fiind în anul 2011.

ADVERTISEMENT
pepe
Pepe, alături de fetele sale la trecerea la vârsta de 42 de ani. Foto: Instagram

Viața artistului, la fel de interesantă pentru publicul larg precum muzica sa

Muzica lui Pepe a cucerit și publicul consumator de telenovele. Piesa „Numai iubirea” a fost multă vreme unul din cele mai mari hituri din România. Melodia a fost coloana sonoară a primei telenovele românești cu același nume.

Pepe a devenit interesant pentru publicul larg nu doar datorită carierei muzicale, ci și datorită vieții personale. Relația cu Oana Zăvoranu a fost în centrul atenției timp de mai mulți ani. După ce s-a cuplat cu actrița de telenovele, numele lui a fost tot mai prezent în presa tabloidă.

ADVERTISEMENT

Divorțul de Oana a creat o adevărată nebunie în presă, după care lucrurile s-au mai liniștit puțin în viața artistului imediat ce a cunoscut-o pe cea care urma să îi devină soție, Raluca Pastramă, cu care are cele două fetițe minunate.

În pandemie, după mai mulți ani, și relația cu Raluca a ajuns la final. Cei doi au în continuare o relație amiabilă și au reușit să ajungă la o înțelegere în ceea ce le privește pe cele două fete.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!