Sport

Ziarele din Madrid l-au lăsat corijent pe Karim Benzema după „El Clasico”. AS i-a dat nota 0!

FC Barcelona s-a impus în Clasico, 2-1, iar ziarele din Madrid nu au avut milă de jucătorii lui Ancelotti, Benzema fiind notat cu nota zero din 10.
20.03.2023 | 18:30
Ziarele din Madrid lau lasat corijent pe Karim Benzema dupa El Clasico AS ia dat nota 0
Karim Benzema a primit nota 0 din 10 după El Clasico. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În fața unei asistențe record pentru acest sezon pe Camp Nou, FC Barcelona a dat lovitura în Clasico. S-a impus cu 2-1, grație reușitei lui Kessie, din al doilea minut al prelungirilor. Un succes care face ca diferența de puncte dintre cele două rivale să fie acum, după 26 de runde, de 12 puncte.

AS nu a avut milă de ”Balonul de Aur” Karim Benzema: ”Invizibil. O dată în plus”

Real Madrid a venit pe Camp Nou decisă să câștige. Și a început în forță, reușind să deschidă scorul duă numai 9 minute, după ce mingea trimisă de Vinicius a fost deviată în poartă de Araujo. Primul gol primit de ter Stegen pe arena proprie după 1.124 de minute.

ADVERTISEMENT

Catalanii nu au dezarmat însă. Au izbutit să egaleze, înainte de pauză, prin Sergi Roberto. Pentru ca, în finalul partidei, să dea lovitura grație lui Kessie, care-i luase locul, în minutul 77, tocmai primul marcator.

Statistica arată că a învins echipa care și-a creat mai multe oportunități. A fost 17-11 în ceea ce privește acțiunile de poartă și 7-3 la șuturi cadrate în favoarea catalanilor.

ADVERTISEMENT

Lucru semnalat, de altfel, și de modul în care au fost notați, după meci, jucătorii lui Ancelotti. Dacă Thibaut Courtois a primit nota 9 din partea lui Sergio Lopez de Vicente, trimisul cotidianului AS, în replică, calificativul lui Karim Benzema a fost zero!

”Benzema: invizibil. O dată în plus. Nimic, nimic. El nu a reuşit să obţină mingi uşoare, nici să se impună în jumătatea adversă.

ADVERTISEMENT

El se află la kilometri de strălucita versiune a jucătorului care a câştigat ‘Balonul de Aur’. L-am văzut fără ritm, lent, fără viteză, fără joc.

Dacă Real îşi va regăsi atacantul, atunci va avea o comoară în rândurile sale, dar aşteaptă deja de multă vreme”, a notat jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a dat note de corijență și lui Modric (2), Valverde și Carvajal (3), Kroos și Nacho (4). În timp ce lui Vinicius i-a acordat nota 8, apreciind că, alături de Courtois, a fost cel mai bun.

ADVERTISEMENT