Life

Zici că-i fotomodel! Cât de frumoasă s-a făcut fiica lui Răzvan Simion de la Neatza!

31.08.2020 | 10:55
Zici cai fotomodel Cat de frumoasa sa facut fiica lui Razvan Simion de la Neatza
Răzvan Simion este mândru de fiica lui, Ianca Simion. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion este un tată împlinit, căci are doi copii studioși, Ianca și Tudor, pe care îi divinizează. Meritul este atât al mamei lor, Diana Simion, cât și al prezentatorului de la Neatza.

Ianca are 15 ani și a moștenit frumusețea mamei sale, dar și pasiunea pentru citit. Fiica lui Răzvan Simion nu este interesată de lumea showbiz-ului din România, însă este oricum este prea mică pentru genul ăsta de expunere.

ADVERTISEMENT

Frumoasa Ianca este o adolescentă simplă, nu foarte vorbăreață, căreia îi place să fie selectivă cu tot ce se întâmplă în jurul ei. În imaginile de pe Instagram arată ca un fotomodel și ar putea concura liniștită chiar și la un concurs de Miss.

Fiica lui Răzvan Simion este superbă la 15 ani

Răzvan Simion este mândru nevoie mare, căci Ianca, fiica lui din căsătoria cu Diana Simion, este atât de frumoasă pe cât este de deșteaptă. Tânăra învață foarte bine, iar drept dovadă stau chiar notele de la Evaluarea Națională din 2019, unde a obținut o notă suficient de bună încât să intre la un liceu cu rezultate peste medie.

ADVERTISEMENT

Ca toți ceilalți adolescenți, Ianca este activă pe rețelele de socializare, unde folosește filtre pentru a-și modifica fizionomia, pentru amuzamentul propriu. De altfel, tânăra este pasionată de fotografie și postează imagini mai degrabă artistice, fie că vorbim și de o bălăceală la plajă cu mama și cu fratele ei.

Ianca Simon se află în vacanță împreună cu familia ei, iar pe rețelele de socializare pune fotografii cu peisajul mirific de care se bucură în locația unde se relaxează. Deși tatăl ei este vedetă în showbiz-ul românesc, tânăra nu profită de acest lucru și își trăiește adolescența ca orice copil de vârsta ei.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

life on a film 🎞

A post shared by Ianky (@iancasimionn) on

Locuiește cu mama ei la Timișioara

Ianca Simion locuiește la Timișoara împreună cu mama ei, Diana Simion, și fratele ei mai mic, Tudor Simon, în vârstă de 12 ani. Inițial, întreaga familie a locuit în Corbeanca, Ilfov, însă după ce Răzvan Simion s-a despărțit de soția sa după 15 ani de mariaj pentru o relație cu Lidia Buble în 2015, cei trei s-au mutat în Banat.

Deși este departe de cei doi copii ai lui, prezentatorul de la Neatza ține constant legătura cu ei și îi vizitează des. După 5 ani de relație cu Lidia Buble, pe care a propulsat-o în carieră, moderatorul tv a pierdut și în fața acestei iubiri. În prezent, el este singur, nu are o iubită, iar fosta soție și-a refăcut viața alături de un alt bărbat.

ADVERTISEMENT