Fotbal intern

SUPER LOVITURĂ! “Ne-am înţeles cu Zicu!” O rivală vrea să-l DETURNEZE de la Petrolul!

UPDATE 19:30 / "Ştiu că a fost o discuţie între Dinu şi Ianis, însă preşedintele Astrei nu i-a dat un răspuns. A zis că-l sună într-o zi, două, însă nu a mai dat niciun semn", a...
13.01.2014 | 16:42
SUPER LOVITURA Neam inteles cu Zicu O rivala vrea sal DETURNEZE de la Petrolul

UPDATE 19:30 / “Ştiu că a fost o discuţie între Dinu şi Ianis, însă preşedintele Astrei nu i-a dat un răspuns. A zis că-l sună într-o zi, două, însă nu a mai dat niciun semn”, a explicat Victor Becali la DolceSport.

UPDATE 19:25 / “Îl cunosc foarte bine pe Zicu şi mi-aş dori să-l aduc la Astra. Sîntem primul club din România care l-a contactat în decembrie. Lăsăm Petrolul să-şi consume muniţia, însă sînt convins că la oferte egale el va alege Astra”, a declarat Dinu Gheorghe la DolceSport.

UPDATE 18:12 / “Am avut o întîlnire cu Ianis, ne-am înţeles asupra datelor contractului, mai rămîn de semnat doar actele şi abia atunci vom putea spune că Zicu este jucătorul Petrolului. Înţelegerea din acest moment este pentru un an şi jumătate”, a declarat Dan Capră pentru gsp.ro.

UPDATE 17:55 / “Exista şanse să vină Ianis Zicu, el doreşte să vină la noi. Dacă vine şi el, nu vom mai avea problemele pe care le-am avut”, a afirmat Contra la Dolce Sport.

Transferul lui Zicu la Petrolul prinde tot mai mult în ultimele zile. Chiar dacă părea iniţial o variantă fantezistă, impresarul fotbalistului, Victor Becali, a confirmat ipoteza, explicînd că sînt şanse mari ca mutarea să se realizeze. “Lui Zicu, Petrolul i-a făcut o ofertă verbală, pe care a agreat-o în principiu şi pînă miercuri el trebuie să dea un răspuns. Ar dori să revină şi el acasă, pentru că distanţa faţă de Coreea e foarte mare. Mai are nişte oferte mult mai bune de la echipele din acel campionat, dar nu mai agreează distanţa faţă de casă”, a declarat Victor Becali la sport.ro.