Zicu crede în şansa ASA-ului: “Trebuie să facem puncte cît mai repede!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/07/2016, 20:43
Zicu crede în şansa ASA-ului: “Trebuie să facem puncte cît mai repede!”

ASA Tîrgu Mureş a fost învinsă de Gaz Metan Media, scor 1-2, dar Ianis Zicu, atacantul fostei vicecampioane a României, speră ca echipa sa să îşi revină cît mai curînd.

Noi sîntem într-o perioadă mai grea pentru că avem foarte mulţi jucători tineri. Am jucat împotriva unei echipe cu jucători care au mai multă experienţă decît noi. Cred că la noi o să fie bine anul acesta. Te poţi aştepta să fi plătit la timp doar la echipele aflate în insolvenţă. Sper să obţinem punctele pe care le avem în minut (n.r. şase) şi o să fie altceva.

În curînd vor reveni şi Gabi Mureşan, dar şi Marius Constantin. Urmează meciul cu Craiova şi sperăm să obţinem acolo primele puncte pentru că o să ne fie foarte greu. Avem mulţi jucători care au multă calitate, dar nu este timp. Trebuie să facem puncte cît mai repede pentru că la finalul campionatului o să fie cît mai greu”, a spus Ianis Zicu.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×