ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Zicu a dezvăluit de ce nu s-a impus la Inter “Nu înţelegi prea multe la 20 de ani!”

A ajuns la Inter în vara anului 2003, dar nu a avut şanse să joace pentru formaţia din Serie A.
Autor: Iuliana Spirache | 02.01.2018 | 09:17
Zicu a dezvăluit de ce nu s-a impus la Inter

Inter a plătit pentru Ianis Zicu nu mai puţin de 2.500.000, dar fostul internaţional român nu a avut şanse să joace pentru “nerrazurri”, fiind împrumutat la Parma, Dinamo şi Rapid. În vârstă de 34 de ani, Zicu şi-a pus ghetele-n cui, dar şi-a adus aminte de momentul în care Inter l-a transferat.

ADVERTISEMENT

Ianis Zicu susţine că nu a înţeles nimic din contractul pe care i l-au pus italienii în faţă şi că a semnat fără să citească ceea ce scria deoarece nu ştia italiană. Fostul internaţional român a stat 2 zile la Inter, acesta fiind cedat la Parma, la schimb cu Adriano.

Cum a trăit Ianis Zicu transferul la Inter

“Nu înţelegi prea multe la 19 ani, 20 de ani când ajungi acolo. Este o altă organizare. Am ajuns în birou la Moratti (n.r. Massimo Moratti), am aşteptat 20 de minute şi la ora fixată au venit. Mi-au pus contractul în faţă, nu ştiam italiană, n-am citit, nu m-am uitat. Am semnat pe ultima pagină şi atât.

ADVERTISEMENT

Am stat doar două zile prima dată pentru că a trebuit să plec la Parma, la schimb cu Adriano. Îl doreau mult şi le-au dat trei jucători la schimb, printre care şi eu”, a declarat Ianis Zicu, fostul internaţional român, conform TV Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!