Cele mai citite

Zidane, făcut praf de un fost antrenor al său: “Nu este un om bun!”

Zinedine Zidane a fost numit antrenor al lui Real Madrid, iar oamenii de fotbal din întreaga lume i-au urat succes în noua aventură. Nu este o atitudine împărtăşită de Raymond Domenech, fostul...
07.01.2016 | 14:26
Zidane, făcut praf de un fost antrenor al său:
ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane a fost numit antrenor al lui Real Madrid, iar oamenii de fotbal din întreaga lume i-au urat succes în noua aventură. Nu este o atitudine împărtăşită de Raymond Domenech, fostul său antrenor la naţionala Franţei.

“S-a întors Dumnezeu. Canalele TV au vorbit numai despre asta. Au fost ediţii speciale pentru Zidane. Deja nu mai erau conflicte între Arabia Saudită şi Iran, nici probleme de economie mondială. Totul s-a uitat. E normal pe o parte. Zidane este un mit. Dar să ştiţi că nu este o stea fără probleme. Eu zic că nu este un om bun. Este capabil să facă multe lucururi, nu neapărat bune, iar asta îl transformă într-un om de rînd. În 2006 a fost eliminat pentru că şi-a lovit un adversar. Este un gest care dovedeşte că Zidane este un simplu om ca oricare altul”, a spus Domenech.

ADVERTISEMENT

Zidane va  debuta la Real Madrid sîmbătă, de la ora 21:30, pe „Santiago Bernabeu”, contra celor de la Deportivo La Coruna.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri