Zidane a făcut anunţul: “Ronaldo, apt 150% pentru finala Ligii!”

Sorin Dumitrescu   
în Champions League
08/05/2018, 17:52
Zidane a făcut anunţul: “Ronaldo, apt 150% pentru finala Ligii!”
Cristiano Ronaldo va fi pe teren la finala Champions League

Antrenorul lui Real Madrid, francezul Zinedine Zidane, a făcut marele anunţ: “Cristiano Ronaldo, apt 150% pentru finala Ligii!”. Orice suspiciune care plana asupra sănătăţii starului portughez a fost astfel risipită şi fanii galacticilor au toate motivele de bucurie, pentru că deşi are 33 de ani Cristiano rămâne principala gură de foc.

Ronaldo ieşise la pauza partidei de pe Nou Camp din El Clasico, după ce a suferit o entorsă la gleznă la faza în care a reuşit să fie mai rapid decât Pique şi să împingă balonul în plasă pentru scorul de 1-1. Marele meci Barcelona – Real s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Zidane, uluit de capacitatea de recuperare şi de ambiţia portughezului

Zidane este uluit de puterea jucătorului său numărul 1 şi ambiţia sa de a se recupera. Francezul admite că el va fi absentul care va sta cel mai mult pe bară până la ora meciului cu Liverpool, însă va fi apt fără nici un dubiu, pentru că deja a început să meargă, după ce la finalul meciului cu Barcelona nu putea pune piciorul jos.

Toată lumea va fi okay pentru finală – Cristiano, Isco şi Carvajal. Cristiano va avea nevoie de cel mai mult timp pentru recuperare din moment ce s-a accidentat cu 2 zile în urmă. Dar este bine, deja merge normal. Este incredibil faptul că deja poate să meargă. Asta arată ambiţia lui, dorinţa de a juca.

Nimeni nu va avea vreo problemă pentru finală, cu totii vor fi la 150%. Nu stim cand se va intoarce alaturi de grup sau daca va fi apt pentru meciul cu Villarreal, insa ar fi perfect sa fie toata lumea pregatita pentru ultimul meci din La Liga”

Închide ×