Zidane a pierdut un jucător important înaintea turului cu Juventus

Tibi Demeter   
in Fotbal international
31/03/2018, 21:37
Zidane a pierdut un jucător important înaintea turului cu Juventus

Real Madrid nu îl va avea la partida tur cu Juventus Torino, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, pe fundaşul spaniol Nacho, cel care a ieşit accidentat de pe teren în prima repriză a partidei cu Las Palmas din campionatul Spaniei.

Fundaşul madrilenilor a devenit unul dintre jucătorii de bază a lui Zidane, însă a fost nevoit să părăsească terenul în partida cu Las Palmas din cauza unor probleme medicale apărute la coapsa dreaptă a piciorului, cu doar trei zile înaintea duelului cu Juventus.

Nacho, la prima accidentare din carieră

Fundaşul spaniol a fost ferit de accidentări în carieră, fiind la prima problemă medicală în cariera de profesionist. Nacho are şanse mici să-şi revină până la duelul de la mijlocul săptămânii, iar Zidane este obligat să improvizeze în cazul în care Sergio Ramos, accidentat şi el, nu este refăcut.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×