Fotbal international

Zidane îl desfiinţează pe Lineker, după comentariile englezului la adresa lui Benzema: “E o ruşine”

Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real Madrid, a fost nemulţumit de afirmaţiile lui Gary Lineker despre Karim Benzema, fotbalistul francez fiind în opinia analistului englez supraevaluat. "Doar eu...
22.10.2017 | 18:12
Zidane il desfiinteaza pe Lineker dupa comentariile englezului la adresa lui Benzema E o rusine

Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real Madrid, a fost nemulţumit de afirmaţiile lui Gary Lineker despre Karim Benzema, fotbalistul francez fiind în opinia analistului englez supraevaluat. “Doar eu cred că Benzema este puţin supraevaluat ? Un gol la  tot în fiecare alte meci pentru o echipă precum Real Madrid nu este deloc special. Decent, dar nimic special. Decent, nu grozav”, a fost mesajul care a apărut pe contul lui Gary Linekere de Twiter, în timpul partidei dintre Real Madird şi Tottenham, meci disputat marţi în Champions League.

Zidane nu a putut trece peste vorbele lui Lineker şi i-a răspuns înaintea meciului cu Eibar: “Este o ruşine că oamenii care cunosc fotbalul să facă astfel de afirmaţii. Nu ştiu dacă ei au impresia că numărul 9 trebuie să înscrie 50 de goluri. Karim nu va da 60, dar va marca 25 şi va oferi 30 de pase de gol.”,  a replicat antrenorul lui Real. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Zidane a explicat motivul pentru care apelează în continuare la Real Madrid

“Astfel de comentarii mă enervează, dar nu pot fi evitate. Pentru mine, el este clar cel mai bun. Oricine poate avea o opinie, iar unii oameni pot crede că un număr nouă trebuie să înscrie multe goluri, dar nu este vorba doar despre atât. Sunt mai interesat de felul în care combină cu restul jucătorilor. Ce mă mulţumeşte pe mine este fotbalul frumos. Oamenii pot considera că nouarul trebuie doar să înscrie goluri, în regulă, dar nu aceasta este filosofia mea.”, a explicat Zidane alegerea.

Fanii lui Real Madrid sunt şi ei nemulţumiţi de Karim Benzema, cel care a marcat doar două goluri în cele opt apariţii pe teren. Suporterii de pe Bernabeu sunt supăraţi pe faptul că Zidane ţine cont mai mult de relaţia de prietenie cu Benzema şi pune interesul echipei în plan secund.

183 de goluri a marcat atacantul francez la Real Madrid