Zidane, dezvăluiri despre viitorul său la Real Madrid! ”Nu voi sta toată viaţa aici”

zinedine zidane, viitor, real madrid, primera division

Zinedine Zidane traversează un sezon mediocru cu Real Madrid în Spania, păstrează şanse în Champions League şi a anunţat ce va face în viitor.

Tehnicianul francez a declarat într-un interviu pentru postul francez de radio Rtl că este conştient de faptul că nu va rămâne toată viaţa şa Real Madrid şi a precizat că el este principalul vinovat pentru rezultatele din acest sezon.

”Sunt la Real Madrid şi mă simt bine aici. Voi face totul să rămân, deşi sunt conştient că nu voi sta aici toată viaţa. Eu fac ceea ce îmi place, lucru care nu se aplică tuturor, şi asta îmi dă putere să merg mai departe”, a spus Zidane.

Zidane nu acceptă cuvântul criză la Real Madrid

Tehnicianul francez admite că Real Madrid trece printr-un moment nefericit: ”Este o situaţie fără precedent pentru noi. Mai devreme sau mai târziu trebuia să vină şi această perioadă, nu poţi câştiga tot timpul. Nu accept cuvântul criză, dar trebuie să recunoaştem că nu suntem în cea mai bună poziţie. Oricum, sezonul nu s-a terminat”.

Zidane a vorbit şi despre meciul din Champions League cu PSG şi consideră că ambele echipe sunt sub presiune: ”PSG are un sezon incredibil, dar nu mă miră asta. Unai Emery face o treabă bună. Nu mă gândesc la un transfer al lui Neymar, vom vorbi când va veni perioada de mercato”.