Zidane, dezvăluiri despre viitorul său la Real Madrid! ”Nu voi sta toată viaţa aici”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 17:37
Zidane, dezvăluiri despre viitorul său la Real Madrid! ”Nu voi sta toată viaţa aici”

Tehnicianul francez a declarat într-un interviu pentru postul francez de radio Rtl că este conştient de faptul că nu va rămâne toată viaţa şa Real Madrid şi a precizat că el este principalul vinovat pentru rezultatele din acest sezon.

”Sunt la Real Madrid şi mă simt bine aici. Voi face totul să rămân, deşi sunt conştient că nu voi sta aici toată viaţa. Eu fac ceea ce îmi place, lucru care nu se aplică tuturor, şi asta îmi dă putere să merg mai departe”, a spus Zidane.

Zidane nu acceptă cuvântul criză la Real Madrid

Tehnicianul francez admite că Real Madrid trece printr-un moment nefericit: ”Este o situaţie fără precedent pentru noi. Mai devreme sau mai târziu trebuia să vină şi această perioadă, nu poţi câştiga tot timpul. Nu accept cuvântul criză, dar trebuie să recunoaştem că nu suntem în cea mai bună poziţie. Oricum, sezonul nu s-a terminat”.

Zidane a vorbit şi despre meciul din Champions League cu PSG şi consideră că ambele echipe sunt sub presiune: ”PSG are un sezon incredibil, dar nu mă miră asta. Unai Emery face o treabă bună. Nu mă gândesc la un transfer al lui Neymar, vom vorbi când va veni perioada de mercato”.

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.