Carousel hot news

Zidane, mândru de fotbaliştii săi! Pe cine a remarcat în “El Clasico” şi ce spune despre eliminarea lui Ronaldo

Real Madrid a câştigat cu 3-1 primul "El Clasico" din acest sezon, în turul Supercupei Spaniei, meci disputat pe Camp Nou. "Galacticii" au înscris prin Pique, autogol, Ronaldo şi Asensio. După...
14.08.2017 | 08:48
Zidane, mândru de fotbaliştii săi! Pe cine a remarcat în

Real Madrid a câştigat cu 3-1 primul “El Clasico” din acest sezon, în turul Supercupei Spaniei, meci disputat pe Camp Nou. “Galacticii” au înscris prin Pique, autogol, Ronaldo şi Asensio. După meci, antrenorul oaspeţilor, Zinedine Zidane a declarat că este foarte mândru de fotbaliştii săi, dar consideără eliminarea lui Ronaldo un exces de zel din partea arbitrului.

Zidane declaratii El Clasico. “Nu voi comenta deciziile arbitrului. Am făcut un meci mare. Mă deranjează eliminarea lui Cristiano. E posibil să nu fi fost nici penalty, dar cartonaşul galben a fost o decizie puţin prea dură. Sunt foarte mândru de fotbalişti. Au crezut în victorie până la final şi au fost răsplătiţi. Rămâne meciul retur”, a spus Zidane.

Zidane declaratii El Clasico. L-a remarcat pe Asensio 

Zidane declaratii El Clasico. Antrenorul lui Real Madrid l-a remarcat pe Marco Asensio, autorul ultimului gol: “Asensio se descurcă fenomenal în ceea ce face”, a spus Zizou. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a explodat sub comanda francezului la Real Madrid, fiind una dintre revelaţiile sezonului trecut.

Zidane declaratii El Clasico. Manşa retur din Supercupa Spaniei dintre Real Madrid şi Barcelona va avea loc joi, de la ora 00:00. Catalanii au nevoie de o victorie la 3 goluri diferenţă pentru a mai spera la trofeu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri