Zidane, mulţumit de prestaţia de pe Allianz Arena: “Am suferit mult, dar nu poţi câştiga un astfel de meci fără să suferi”

Tibi Demeter   
în Champions League
26/04/2018, 00:46
Zidane, mulţumit de prestaţia de pe Allianz Arena: “Am suferit mult, dar nu poţi câştiga un astfel de meci fără să suferi”

Zinedine Zidane a vorbit după partida Bayern Munchen-Real Madrid 1-2 din turul semifinalelor Ligii Campionilor. Tehnicianul francez s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi şi i-a lăudat pe jucători pentru efortul depus la partida de pe Allianz Arena.

“Am suferit mult, dar nu poţi să câştigi un asemenea meci fără să nu suferi. Am suferit pentru că nu am avut mingea, dar stim să jucăm şi fără minge. Lucas şi Marco Asensio după ce a intrat au făcut un meci excelent. Lucas l-a blocat excelent alături de Modric pe Ribery după ieşirea lui Carvajal“, a spus francezul.

Bayern Munchen-Real Madrid 1-2. Zidane i-a liniştit pe fanii madrileni

Isco şi Dani Carvajal au fost schimbaţi înainte de fluierul final din cauza unor probleme medicale, dar tehnicianul madrilenilor speră că îi va recupera pe cei doi: “Isco a avut o mică problemă si de asta l-am scos. Dani Carvajal are şi el dureri şi a decis să nu rişte. Eu cred că îi vom putea avea în teren pe ambii la returi”, a încheiat Zidane.

Închide ×