Zidane i-a surprins pe toţi când a fost întrebat de Champions League: “Le e uşor tuturor să tragă concluzii”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
08/04/2018, 21:37
Zidane i-a surprins pe toţi când a fost întrebat de Champions League: “Le e uşor tuturor să tragă concluzii”

Zinedina Zidane a vorbit după meciul egal din derbyul Madridului. A explicat că decizia înlocuirii după numai 60 de minute a celui mai bun jucător de la Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, care a ajuns la 40 de reuşite în acest sezon în toate competiţiile şi a înscris al zecelea meci la rând, a fost pur şi simplu un mijloc de protecţie pentru jucător, care are nevoie şi de multă odihnă. Zidane e mulţumit că Ronaldo a înţeles acest lucru şi nu se revoltă.

Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico şi care a trăit două drame în cariera sa, cedând de două ori în finala Champions League în faţa Realului numai după lovituri de departajare sau prelungiri, este convins că marele rival din Madrid va triumfa şi în această ediţie şi va stabili un incredibil record de trei victorii consecutive.

Zidane consideră că trebuie să se gândească doar la următorul meci

Zinedine Zidane s-a arătat iritat de predicţiile lui Simeone, pe care le respinge: “Nu îmi place acest lucru şi nu ascult pe nimeni ce spune. Ştiu doar că avem un retur miercuri în Champions League şi nu mă gândesc decât la acest meci. Nici la ceea ce a fost şi nici la ceea ca va fi în viitor.

Toată lumea ne vede din nou câştigători, dar noi acum ne pregătim doar să jucăm semifinalele. Le este uşor tuturor să tragă concluzii despre noi, dar pe noi nu ne interesează absolut nimic, pentru că dacă am lua în calcul am aduce o presiune şi mai uriaşă asupra noastră. Ne vedem de treabă, mai ales că am avut numai meciuri foarte grele şi contează doar următorul joc”.

Închide ×