Fotbal international

Zidane a plecat de la Real Madrid! “Era momentul oportun!” Video

31.05.2018 | 14:10
Zidane a plecat de la Real Madrid Era momentul oportun Video

Zinedine Zidane a câştigat al treilea trofeu Champions League cu Real Madrid. Antrenorul francez nu mai este dispus să continue cu formaţia din capitala Spaniei şi şi-a anunţat plecarea de la formaţia din capitala Spaniei.

Zinedine Zidane şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid în timpul unei conferinţe de presă. Florentino Perez a purtat o discuţie cu antrenorul francez în cursul zilei de miercuri, în urma căreia, Zizou i-a transmis că vrea să plece de la echipă. “Am luat decizia de a nu continua de anul viitor la Madrid. I-am explicat motivul şi am decis că acesta este momentul oportun. Era momentul să fac acest lucru. Această echipă avea nevoie de o schimbare. Are nevoie de un discurs nou. O altă metodologie de lucru. Iubesc mult acest club. Îi mulţumesc lui Perez că mi-a oferit şansa să lucrez aici. Cum a spus şi preşedintele, este un “La revedere”, nu un “Adio”. Real Madrid mi-a dat totul şi voi fi toată viaţa alături de acest club. Mi-am spus că e momentul să facem o schimbare. Pentru mine şi pentru jucători. Se ajunge la un moment în care te întrebi «Ce să le cer mai mult?» E momentul ca ei să audă un alt discurs, ca să câștige din nou”, a declarat Zinedine Zidane.

Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid după trei Champions League câştigate

“A fost o decizie la care nu mă aşteptam. Este o zi tristă pentru mine, pentru juători, dar şi pentru cei care lucrează la acest club. Mi-a transmis ieri această decizie şi am resimţit un impact puternic. Acest club este familia lui pentru totdeauna. Mi-ar fi plăcut să-l conving să stea, dar când Zidane ia o decizie, nu se schimbă. Nu am nicio îndoială că se va întoarce. Dacă are nevoie de o pauză, o merită”, a declarat Florentino Perez.

Zinedine Zidane a preluat-o pe Real Madrid pe 4 ianuarie 2016, după ce Rafa Benitez a fost demis de Florentino Perez. Antrenorul francez a câştigat nouă trofee alături de madrileni, printre care se numără trei Champions League consecutive (2016, 2017, 2018). În sezonul 2016-17, Zizou a devenit campion al Spaniei cu Real Madrid. Antrenorul de 45 de ani a petrecut 878 de zile pe banca tehnică a “galacticilor”.