Carousel hot news

Surpriză pe Bernabeu! Zidane pleacă de la Real Madrid. Cu cine a semnat

Real Madrid rămâne fără Zidane! Acesta a decis să încheie conturile cu gruparea de pe Santiago Bernabeu şi a acceptat oferta lui Deportivo Alaves, unde va rămâne pentru următoarele trei...
30.06.2017 | 09:15
Surpriză pe Bernabeu! Zidane pleacă de la Real Madrid. Cu cine a semnat
ADVERTISEMENT

Real Madrid rămâne fără Zidane! Acesta a decis să încheie conturile cu gruparea de pe Santiago Bernabeu şi a acceptat oferta lui Deportivo Alaves, unde va rămâne pentru următoarele trei sezoane!

Nu este însă vorba despre antrenorul francez, care a câştigat în sezonul recent încheiat campionatul şi Liga Campionilor. Cel în cauză este fiul său cel mare, Enzo, care a evoluat în acest an pentru echipa a doua a lui Real, Real Madrid Castilla, în a treia ligă, marcând 5 goluri în 32 de partide. Totodată, băiatul, care joacă acelaşi post pe care s-a consacrat celebrul său părinte, a debutat la prima echipă, înscriind şi un gol în Cupa Spaniei, în meciul contra celor de la Cultural Leonesa.

ADVERTISEMENT

Zidane mai are trei băieţi fotbalişti

Enzo Zidane are 22 de ani şi dacă va avea evoluţii bune va fi răscumpărat de Real printr-o clauză de eliberare fixată la un preţ care să permită acest come-back. Cota de piaţă la acest moment pentru Enzo Zidane este de 750.000 euro. El este născut la Bordeaux, a învăţat fotbal la Torino şi vrea o carieră în Primera Division.

În familia Zidane patriarhatul este clar la putere, în afara lui Enzo Zinedine mai având alţi trei băieţi, toţi legitimaţi la echipele de juniori ale lui Real Madrid. Portarul Luca, 19 ani şi mijlocaşii Theo şi Elyaz, ambii câte 15 ani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri