Pleacă Zidane de la Real Madrid?! Perez i-a găsit înlocuitor în Premier League

zinedine zidane, real madrid, florentino perez, plecare, inlocuitor

Real Madrid are un parcurs foarte slab în Primera Division, iar preşedintele Florentino Perez pare hotărât să întrerupă colaborarea cu antrenorul Zinedine Zidane.

Publicaţia spaniolă Don Balon a scris că tehnicianul francez Zinedine Zidane va fi dat afară la finalul actualului sezon, iar înlocuitorul său va fi argentinianul Mauricio Pochettino de la Tottenham Hotspur.

Florentino Perez ar fi început deja negocierile cu Mauricio Pochettino, în vârstă de 45 de ani, care a făcut din Tottenham Hotspur o echipă extrem de puternică şi care a reuşit să fie o prezenţă constantă în ”Big Four” în Premier League.

Zidane o antrenează pe Real Madrid din 2016

În cazul în care nu va reuşi să-l aducă pe Mauricio Pochettino, Florentino Perez are două variante de rezervă: selecţionerul naţionalei Germaniei, Joachim Low, şi antrenorul formaţiei Juventus Torino, Massimiliano Allegri.

Zinedine Zidane, în vârstă de 45 de ani, o pregăteşte pe Real Madrid de la începutul anului 2016 şi a câştigat de câte două ori Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor, şi câte o dată titlul şi Supercupa Spaniei.