Zidane sacrifică prima vedetă: “Are un sezon sub aşteptări”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
07/02/2018, 23:06
Zidane sacrifică prima vedetă: “Are un sezon sub aşteptări”

Tehnicianul francez este decis să îl vândă pe Isco, în cazul în care rămâne la formaţia de pe Santiago Bernabeu şi pentru sezonul viitor, conform informaţiilor apărute în presa spaniolă. Zidane este de părere că Isco este principalul vinovat pentru sezonul dezastruos din La Liga.

Antrenorul madrilenilor este nemulţmit de evoluţiile pe care le-a avut Isco, cel care a început majoritatea partidelor din postura de titular în acest sezon. Spaniolul a profitat de absenţele lui Benzema sau Bale, însă nu a oferit randamentul pe care îl aştepta Zidane.

Zidane a avut de ales între Isco şi James Rodriguez

Antrenorul campioanei Europei a avut de ales între starul columbian şi vedeta spanilior în perioada de mercato. “Zizou” a ales să îl păstreze pe Isco şi să îl trimită pe James Rodriguez la Bayern Munchen, dar decizia nu a fost tocmai cea mai inspirată

“Isco a fost considerat ca fiind un jucător mai decisiv decât columbianul (n.r. – James Rodriguez), dar are un sezon sub aşteptări. Zidane admiră stilul de joc al lui Isco, de aceea a şi ales să îl păstreze în detrimentul lui James, şi a crezut că va fi un jucător capital pentru echipă. Acum, însă, este dezamăgit şi, dacă va rămâne la echipă, va cere ca Isco să fie vândut”, a spus Josep Pedrerol, jurnalist la AS.

30 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru Isco în 2013

31 de meciuri a bifat în acest sezon

7 goluri a marcat

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.