Zidane, sătul de acuzaţiile de furt! ”Noi meritam să mergem în semifinale”

Filon Stan   
in Fotbal international
14/04/2018, 18:43
Zidane, sătul de acuzaţiile de furt! ”Noi meritam să mergem în semifinale”

Zinedine Zidane s-a săturat de acuzaţiile de furt! Antrenorul lui Real Madrid s-a arătat deranjat de faptul că spaniolii sunt acuzaţi după penalty-ul dat de Michael Oliver la duelul dintre Medhi Benatia şi Lucas Vazquez.

“Lumea poate vorbi dacă a fost sau nu penalty. Nu se întâmplă nimic. Pentru unii a fost penalty, pentru alţii nu. Dar sunt decepţionat şi indignat că se spune că a fost un furt. Nimeni nu va schimba istoria Realului, indiferent de ce se va întâmpla.

Zidane spune că Realul merita să meargă în semifinale

Nu se poate vorbi de furt când noi meritam să mergem în semifinale. Noi nu am făcut un meci rău. Am jucat bine, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Lumea este furioasă şi geloasă pe Real. S-a vorbit prea mult”, a declarat Zinedine Zidane la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Malaga, de duminică, de la ora 21:45. Real Madrid s-a calificat în semifinalele Champions League, deşi a pierdut returul cu Juventus, scor 1-3, printr-un penalty transformat de Ronaldo în minutul 90+7. În tur, Realul s-a impus cu scorul de 3-0. 

Închide ×