Fotbal international

Transferul-supriză al lui Zidane: Ce jucător vrea să le „sufle” celor de la Barcelona

19.03.2019 | 16:17
Transferulsupriza al lui Zidane Ce jucator vrea sa le sufle celor de la Barcelona

Zinedine Zidane pregătește deja noul sezon al lui Real Madrid și încearcă să pregătească mutările pentru transferurile din vară. Antrenorul madrilenilor are o țintă importantă pentru perioada de mercato în persoana lui Adrien Rabiot, fotbalistul celor de la PSG care a fost curtat și de FC Barcelona.

Adrien Rabiot, ținta lui Zidane la Real Madrid

Rabiot se află în ultimele luni de contract cu Paris Saint-Germain, iar fotbalistul a refuzat să își prelungească înțelegerea cu formația pariziană. Din acest motiv, Adrien nu a mai fost folosit de francezi de la începutul lunii decembrie. Ultima partidă jucată de Rabiot în tricoul lui PSG a fost cu Steaua Roșie Belgrad, când a jucat preț de 7 minute la finalul partidei castigate cu 4-1 de francezi. De asemenea, în Ligue 1 Rabiot nu a mai jucat de la un egal cu Strasbourg, scor 1-1, din 5 decembrie, partidă în care a fost integralist.

Din pricina acestei situații contractuale complicate, presa din Spania a speculat că Rabiot ar fi aproape de FC Barcelona. Cu toate acestea, transferul său la echipa catalană a fost blocat de trecerea lui Frenkie De Jong de la Ajax Amsterdam pe Nou Camp, în schimbul a 75 milioane de euro.

Adrien Rabiot, transferul surpriză al lui Zidane la Real Madrid

Zidane îl vedea pe Rabiot un potential înlocuitor al lui Luka Modric

Spaniolii de OKDiario susțin că Rabiot este luat la țintă acum și de noul antrenor al lui Real Madrid, Zinedine Zidane. „Zizou” îl vede pe Rabiot ca un potential înlocuitor pe termen lung al lui Luka Modric. Cu toate acestea, francezul poate să evolueze și lângă jucătorul croat, care a ajuns la 34 de ani.

Adrien Rabiot va deveni liber de contract în această vară. Cu toate acestea, fotbalistul lui PSG cere nu mai puțin de 15 milioane de euro pentru a semna cu Real Madrid, susțin jurnaliștii spanioli.

  • 35 de milioane de euro este cota lui Adrien Rabiot, potrivit transfermarkt.de
  • 227 de meciuri, 24 de goluri și 17 pase decisive a adunat Rabiot în cei 6 ani petrecuți la PSG