Zidane a vorbit despre transferul lui Paul Pogba la Real: ”Îmi place de el”

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
18/07/2016, 23:18
Zidane a vorbit despre transferul lui Paul Pogba la Real: ”Îmi place de el”

Se tot vehiculează în ultima vreme despre următoarea destinaţie a lui Paul Pogba. Real Madrid şi Manchester United îl au în vedere pentru un eventual transfer, însă suma cerută de Juventus – 120.000.000 de euro este extrem de mare. Zinedine Zidane a vorbit despre conaţionalul său la Montreal, acolo unde Real Madrid efectuează un stagiu de pregătire.

”Sînt fericit cu echipa pe care o am acum la pregătire, dar îmi place Pogba. Este un fotbalist bun! Nu este însă singurul fotbalist bun, pentru că există mai mulţi jucători de valoare. Şi toate cluburile îşi doresc jucători buni. Dar, Paul este la Juventus! Eu trebuie să lucrez cu jucătorii pe care îi am aici, mai ales că vine Supercupa Europei”, a spus francezul.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×