Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

„Zidul Galben”, stricat cu nuanțe de portocaliu la EURO 2024? Strategia prin care batavii au reușit să obțină mii de bilete la România – Olanda

Fanii români pot fi dominați pentru prima dată la Campionatul European din Germania, după ce olandezii au primit mai multe bilete.
01.07.2024 | 09:00
Zidul Galben stricat cu nuante de portocaliu la EURO 2024 Strategia prin care batavii au reusit sa obtina mii de bilete la Romania  Olanda
„Zidul Galben”, stricat cu nuanțe de portocaliu la EURO 2024. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Batavii au reușit să obțină mai multe bilete decât „tricolorii” printr-o strategie interesantă, apelând la suporterii belgieni, care își achiziționaseră deja bilete, când se știa că locul unu din grupă va juca meciul din optimile de finală la Munchen.

„Zidul Galben”, stricat cu nuanțe de portocaliu la EURO 2024

Celebrul „zid galben” al fanilor români poate fi stricat cu nuanțele de portocaliu ale fanilor Olandei pentru confruntarea de marți, 2 iulie, din optimile de finală ale Campionatului European din Germania.

ADVERTISEMENT

Batavii au făcut rost de mai multe bilete decât românii, achiziționând bilete de la belgieni. Fanii belgieni cumpăraseră bilete în avans, când aflaseră că locul unu din grupa E va juca „optimile” la Munchen.

Planurile belgienilor au fost date peste cap, pentru că România a terminat pe primul loc grupa E, motiv pentru care au decis să-și vândă biletele deja achiziționate, iar batavii s-au mișcat repede.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de România – Olanda

Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru jucători înaintea confruntării dintre România și Olanda, fiind bucuros și de starea de spirit care s-a creat în jurul naționalei: „De foarte multă vreme românii n-au mai fost uniți într-o asemenea măsură de o stare de bucurie ca acum.

Iar faptul că echipa națională a reușit acest lucru înseamnă cea mai prețioasă răsplată pentru noi și obligația de a continua cel puțin la fel pe drumul nostru, împreună!

ADVERTISEMENT

N-am crezut vreodată că voi ajunge în ziua în care să trăiesc bucuria unei performanțe mai mult în sufletul suporterilor decât în sufletul meu. Acum este pentru prima oară, iar sentimentul e copleșitor”.

„Așa cum eu și jucătorii suntem mândri și vom rămâne mândri totdeauna de românii care ne susțin, devenind un exemplu inegalabil la EURO 2024, eu și românii trebuie să fim mândri de jucătorii noștri. Și suntem! Cuvintele sunt prea puține pentru felicitările și recunoștința mea față de efortul și sacrificiile lor.

ADVERTISEMENT

Ne-au ajutat să ajungem aici principiile și valorile noastre, așadar de azi trebuie să revenim la ele! Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți la muncă!”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
8,50 este cota BETANO pentru o victorie a României in fata Olandei