Fotbal intern

Ziggy Gordon este fundașul dreapta pe care Mircea Rednic îl aduce la Dinamo! Scoțianul poate juca pe orice post în apărare! EXCLUSIV

06.02.2019 | 18:27
Ziggy Gordon este fundasul dreapta pe care Mircea Rednic il aduce la Dinamo Scotianul poate juca pe orice post in aparare EXCLUSIV

Formația din Ștefan cel Mare se întărește. După ce a ajuns la un acord pentru a-l aduce pe slovacul Ivan Hladik pentru postul de fundaș central, gruparea alb-roșie a rezolvat și problema unui apărător de bandă. Ziggy Gordon este fundașul dreapta pe care Mircea Rednic îl aduce la Dinamo!

Sursele FANATIK susțin că fotbalistul de 25 de ani va veni vineri la București și ar putea debuta imediat în Liga 1 Betano, fiind pregătit fizic sută la sută!

Ziggy Gordon este fundașul dreapta pe care Mircea Rednic îl aduce la Dinamo! Vine de la Hamilton

Victoria cu Poli Iași, 3-0, nu a avut darul de a opri campania de achiziții a lui Dinamo, ci dimpotrivă. Mircea Rednic a continuat să caute întăriri pentru linia defensivă și a parafat încă două achiziții. Una pentru zona centrală, slovacul Ivan Hladik, de la Sparta Trnava, și una pentru banda dreaptă! Conform informațiilor FANATIK, apărătorul dreapta ales este Zigmunt “Ziggy” Ian Gordon, care este legitimat acum la Hamilton, în prima divizie din Scoția. Gordon are 25 de ani și a mai evoluat în străinătate, în Polonia, la Jagiellonia și Pogon Siedlce.

Gordon, care a fost internațional de juniori pentru țara natală, are un plus prin faptul că poate evolua pe orice post din defensivă. De-a lungul carierei el a fost și fundaș stânga, dar și fundaș central pe ambele părți! Concurența pentru Deian Sorescu și Damien Dussaut va fi una aprigă, un lucru perfect pentru Rednic. Este foarte probabil ca Sorescu să fie urcat în linie de mijloc, pe postul său obișnuit, în momentul în care Dussaut își va reveni după accidentarea musculară suferită recent.

Ziggy Gordon fundaș dreapta
Ziggy Gordon va ajunge în România vineri și va semna cu Dinamo până în 2020

Renunță definitiv la italianul Gonnelli și la croatul Puljic

Venirile lui Ziggy Gordon și Ivan Hladik la Dinamo încheie definitiv șansele ca italianul Lorenzo Gonnelli de la Livorno și croatul Ante Puljic de la Al-Faisaly să semneze cu gruparea din Ștefan cel Mare. Gonnelli era dorit împrumut de Rednic, dar faptul că a jucat în ultimele etape din Serie B a făcut ca mutarea să devină imposibilă momentan.

De cealaltă parte, Puljic nu a dorit să renunțe la banii pe care îi avea luat de la clubul arab unde activează acum, iar șeicii nu și-au dorit să îl lase să plece liber de contract pentru că nu au găsit un înlocuitor pe măsură. Gonnelli și Puljic rămân în atenția lui Dinamo pentru un eventual transfer în vară.