Ziggy Gordon a semnat cu Dinamo București! E oficial! Scoțianul s-a înțeles cu Mircea Rednic din iarnă! EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Cristi Coste   
în Dinamo
25/05/2019, 19:30
Ziggy Gordon a semnat cu Dinamo București! E oficial! Scoțianul s-a înțeles cu Mircea Rednic din iarnă! EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Ziggy Gordon semnează acum cu Dinamo București. Scoțianul s-a înțeles cu Mircea Rednic și vine liber de contract

Vin întăririle în Ștefan cel Mare. După ce a reușit să îl convingă pe Diego Fabbrini, Mircea Rednic a mai închis un transfer. Sursele FANATIK susțin că Ziggy Gordon semnează acum cu Dinamo București. Scoțianul vine liber de contract și va acoperi două posturi deficitare: cel de fundaș dreapta și cel de fundaș central dreapta. În caz de “avarie”, el poate evolua chiar și pe partea stângă, atât lateral, cât și central.


UPDATE, 24 mai, ora 19.30. Ziggy Gordon a semnat cu Dinamo şi transferul său a fost oficialzat. “Câinii” i-au făcut prezentarea pe pagina de facebook a clubului


Ziggy Gordon semnează acum cu Dinamo București! Hamilton a cerut bani, dar nu s-a ales cu nimic

Zigmunt Ian Gordon sau “Ziggy” pentru prieteni este noul jucător al lui Dinamo București. Sursele FANATIK susțin că scoțianul semnează vineri cu formația din Ștefan cel Mare și este al doilea jucător pe care antrenorul Mircea Rednic îl adaugă proiectului său pentru viitorul sezon, după italianul Diego Fabbrini.

Transferul lui Gordon fusese anticipat de Rednic zilele trecute: “99% vine Ziggy. E posibil să vină zilele astea și să semneze. Nu vor veni mai mult de 4-5 jucători. Vreau să completez lotul cu 2-3 jucători împrumutați”, afirma tehnicianul. Povestea aducerii scoțianului a început în februarie 2019. Atunci, FANATIK dezvăluia că Ziggy a fost ofertat de “câini”, dar clubul de care aparținea, Hamilton, a solicitat o sumă de transfer: 150.000 de euro. În aceste condiții, Dinamo a schimbat strategia și l-a convins pe fotbalist să vină din vară, liber de contract. Acum, lucrurile s-au accelerat, iar Gordon devine dinamovist cu acte în regulă începând de vineri.

Ziggy Gordon în meciul cu Celtic
Ziggy Gordon este obișnuit cu duelurile puternice din prima ligă scoțiană, meciurile cu Celtic fiind cele care l-au călit pe apărător

Varianta Răzvan Grădinaru nu pică

Aducerea fostului internațional de juniori scoțian nu blochează negocierile cu un alt fotbalist dorit de Mircea Rednic. Din informațiile noastre, tratativele cu Răzvan Grădinaru, fotbalistul Concordiei Chiajna, vor continua și în perioada următoare. Chiar dacă Grădinaru ar acoperi același post de bază, fundaș dreapta, fostul stelist are avantajul că poate juca și la mijlocul terenului, pe ambele părți.

Polivalența lui Grădinaru este un motiv suficient pentru ca oficialii dinamoviști să îl dorească la club. Dacă se va concretiza și această mutare, Rednic va avea un flanc drept blindat în zonă defensivă: Dussaut, Gordon, Grădinaru și Sorescu fiind patru soluții foarte bune pentru nivelul Ligii 1 Betano.

  • 26 de ani are Ziggy Gordon, fotbalistul care semnează cu Dinamo București
  • 41 de meciuri a jucat Ziggy Gordon în sezonul 2018/2019, reușind să marcheze 2 goluri pentru Hamilton
  • 250 de mii de euro e cota lui Ziggy Gordon, conform Transfermarkt
Închide ×