Sport

Zile decisive pentru Kylian Mbappe! Când anunţă dacă rămâne la PSG sau pleacă la Real Madrid

Sunt zile decisive pentru Kylian Mbappe, care trebuie să ia o decizie: rămâne la PSG şi semnează prelungirea contractului sau pleacă gratis la Real Madrid.
10.05.2022 | 17:30
Zile decisive pentru Kylian Mbappe Cand anunta daca ramane la PSG sau pleaca la Real Madrid
Kylian Mbappe va anunţa în următoarele zile dacă rămâne la PSG sau pleacă la Real Madrid (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

PSG şi Real Madrid aşteaptă decizia lui Kylian Mbappe, jucător al cărui contract cu formaţia de pe “Parc des Princes” se încheie la finalul actualului sezon. Parizienii au venit cu o ofertă de ultim moment, în timp ce madrilenii sunt siguri că-l vor transfera în această vară. Următoarele zile ar urma să fie decisive, iar un anunţ ar putea să fie făcut până la finalul acestei săptămâni.

Kylian Mbappe, între PSG şi Real Madrid. Ce legătură are vizita în Qatar cu viitorul fotbalistului

După ce a câştigat titlul în Ligue 1, PSG va pleca în Qatar, în perioada 15-16 mai, pentru a-i întâlni pe fanii echipei de acolo, dar şi să participe la diferite evenimente ale sponsorilor echipei. Conform Gazzetta dello Sport, Kylian Mbappe va anunţa înainte de acest turneu dacă decizia lui va fi să rămână la echipa din capitala Franţei.

ADVERTISEMENT

În schimb, dacă Kylian Mbappe a ales să plece la Real Madrid, decizia va fi anunţată abia la finalul sezonului, după ultimul meci al lui PSG în Ligue 1, cu Metz, de pe 21 mai. Astfel, în proporţie destul de mare, fanii parizieni ar urma să afle la finalul acestei săptămâni dacă atacantul de 23 de ani va pleca sau nu în această vară.

Kylian Mbappe şi colegii lui de la PSG se vor întâlni cu fanii din Qatar, dar vor participa şi la evenimente organizate de ALL, Aspetar, Ooredoo, Qatar Airways, Qatar Tourism şi QNB, câţiva dintre sponsorii şi partenerii campioanei Franţei. Fotbaliştii vor pleca pe 15 mai, la o zi după meciul cu Montpellier, din penultima etapă a campionatului.

ADVERTISEMENT

Real Madrid pare că a câştigat bătălia cu PSG pentru Kylian Mbappe

Bild a anunţat încă de la începutul anului că Real Madrid şi Kylian Mbappe ar fi ajuns la un acord, însă atacantul francez a susţinut că nu este nimic adevărat. După eliminarea lui PSG în optimile de finală, chiar în faţa madrilenilor, zvonurile transferului s-au intensificat, dar au apărut şi informaţii că şeicii îi pregătesc o ultimă ofertă pentru a rămâne pe “Parc des Princes”.

Le Parisien a venit cu varianta unui contract pe doi ani, cu un salariu de 50.000.000 de euro stagional, pentru Kylian Mbappe din partea lui PSG, însă mama jucătorului, care îi este şi agent, a negat informaţia.

ADVERTISEMENT

“Nu există un acord de principiu cu PSG sau cu un alt club. Discuțiile privind viitorul lui Kylian continuă, cu mare serenitate, pentru a-i permite să facă alegerea cea mai bună”, a spus Fayza Lamari, mama lui Kylian Mbappe.

Între timp, la începutul acestei săptămâni, Kylian Mbappe a ajuns în Madrid, unde a luat masa cu Achraf Hakimi, Nabil Hakimi şi doi priteteni ai acestora. Presa din Spania a speculat că vizita are legătură cu negocierile purtate cu Real Madrid. Recent, Fabrizio Romano a susţinut că “galacticii” sunt siguri de realizarea acestui transfer, dar Mbappe ia în calcul şi oferta lui PSG.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a luat încă o decizie, dar sursele mele de la Real Madrid sunt încrezătoare și relaxate în privința acestui transfer. Propunerea lui PSG a fost îmbunătățită în urmă cu câteva zile și rămâne pe masă”, a anunţat jurnalistul italian.


  • (P) Cota NETBET pentru Montpellier – PSG: 1,51 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT