ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Zicu şi Guilherme au reziliat! Probleme şi cu Teixeira!

UPDATE 10:46 / Ianis Zicu nu s-a prezentat azi la vizita medicală şi a plecat de la Petrolul după doar şase luni de aventură la Ploieşti. La INMS nu a venit nici Guilherme, care la rîndul său...
Autor: Mircea Dominte | 18.06.2014 | 10:45
Zicu şi Guilherme au reziliat! Probleme şi cu Teixeira!

UPDATE 10:46 / Ianis Zicu nu s-a prezentat azi la vizita medicală şi a plecat de la Petrolul după doar şase luni de aventură la Ploieşti. La INMS nu a venit nici Guilherme, care la rîndul său a plecat din “haită”. Nici Teixeira nu a sosit la control, dar nu se ştie exact care este situaţia sa.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a vorbit în prima conferinţă de presă a actualului sezon, lăsînd de înţeles că sînt şanse mari ca Ianis Zicu să plece de la Petrolul. Lucescu junior şi-a prezentat şi noul staff, cei doi secunzi, Florin Pîrvu şi Nae Constantin.

“Sînt cele mai liniştite zile din punct de vedere al presiunii fiindcă se întorc la treabă cu plăcere. Sper că putem obţine rezultate frumoase, mai ales că ne aşteaptă o vară interesantă cu meciuri în campionat, cupă, Europa şi Cupa Ligii. Trebuie să avem cîte doi jucători de încredere pe fiecare post, pentru a putea apela cu încredere la oricare dintre ei. Nu sînt ghicitor, nu pot stabili de acum ierarhia clasamentului. E un grup care se va bate pentru primele poziţii… Steaua, Astra, Petrolul, chiar CFR. Aici, ca surpriză poate intra şi Dinamo. Pot apărea şi echipe mici care vin din spate, cu un management bun şi pot încurca. Este o discuţie între Ianis şi conducere urmînd a se stabili în zilele următoare dacă el va continua sau nu la Petrolul”, a declarat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

“De la mijloc în sus sîntem acoperiţi. Mi-aş dori ca Ianis să rămînă şi să lucrez cu el, dar dacă se decide să plece, asta este, poate aşa e mai bine. Trebuie să avem rezultate mai bune decît anul trecut. Vom creşte pe faza ofensivă. Toate detaliile contează mai ales împotriva echipelor mari, împotriva celor din cupele europene. Concentrarea şi atenţia vor fi decisive. Am simţit asta cînd în sezonul trecut am pierdut puncte împotriva echipelor mici”, a mai comentat Lucescu junior.

P: Înregistrează-te acum la Sportingbet şi primeşti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!