Sport

Zimbru Chișinău – FCSB 1-6. Joyskim Dawa a înscris primul gol în tricoul roș-albastru. Vicecampioana a făcut spectacol în repriza a doua

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Zimbru Chișinău – FCSB. Este al doilea amical al roș-albaștrilor din această vară și singurul pe care îl vor disputa în afara țării.
02.07.2022 | 17:17
Zimbru Chisinau  FCSB 16 Joyskim Dawa a inscris primul gol in tricoul rosalbastru Vicecampioana a facut spectacol in repriza a doua
FCSB o va întâlni pe Zimbru Chișinău, sâmbătă, de la ora 20:00. este al doilea meci test pentru roș-albaștrii. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-07-2022
16:08

Zimbru Chișinău - FCSB 1-6. (Rodriges / Olaru 10, Fl. Coman 28, Dawa 61, Musi 71, Mamut 79, Stoica 83)

LIVE. Zimbru Chișinău – FCSB 0-2 (Olaru 10, Fl. Coman 28)

Min. 90: 1-6 S-a încheiat meciul de la Chișinău

Min. 83: 1-6 GOOOOOL FCSB !!!! Ianis Stoica înscrie cu o spectaculoasă lovitură de cap

Min. 79: 1-5 GOOOOOL FCSB!!! Ivan Mamut își trece și el numele pe lista marcatorilor

Min. 77: 1-4 GOOOOOL Zimbru! Rodriges reușește să reducă din diferență

Min. 71: 0-4 GOOOOOL FCSB!!! Alexandru Musi ridică scorul la 4-0 pentru FCSB după ce a intervenit atent la o greșeală a unui adversar

Min. 61: 0-3 GOOOOOOL FCSB! Joyskim Dawa înscrie primul gol în tricoul FCSB-ului, după o lovitură liberă bătută bine de Musi

Min. 60: 0-2 Echipa superioară continuă să fie FCSB însă ocaziile la poarta adversă lipsesc deocamdată

Min. 50: 0-2 Gazdele de la Zimbru au echilibrat disputa. Roș-albaștrii nu mai au aceiași energie din primele 45 de minute

Min. 46: 0-2 A început repriza a doua. Antrenorul Toni Petrea a efectuat mai multe schimbări în formula de joc

Min. 45+1: Finalul primei reprize.

Min. 43: Șutul lui Darius Olaru este deviat în corner.

Min. 28: 0-2 GOOOL FCSB! Florinel Coman înscrie cu o execuție simplă, după pasa lui Octavian Popescu.

Min 23: Ocazie și pentru Zimbru. Atacantul oaspeților luftează dintr-o poziție excelentă.

min. 17: O nouă ocazie pentru FCSB. Florinel Coman lovește transversala dintr-o lovitură liberă din marginea careului.

Min. 10: 0-1. GOOOL FCSB! Darius Olaru deschide scorul după ce primește un cadou de la defensiva gazdelor.

Min. 1: A început partida. Acest amical este transmis de Pro Arena.

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Edjouma, Olaru, Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Coman. Antrenor: Toni Petrea.

Tavi Popescu a renunțat la numărul 9 și a ales să joace cu 11 în această partidă.

Meciul dintre Zimbru Chișinău și FCSB se joacă azi, de la ora 20:00, pe cel mai mare stadion din capitala Moldovei. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată.

Singurul meci al roș-albaștrilor în afara granițelor

Duelul de la Chișinău dintre Zimbru și FCSB este singura partidă de verificare pe care echipa pregătită de Toni Petrea o va disputa peste hotarele țării.

ADVERTISEMENT

Oficialii vicecampioanei României au decis ca în această vară echipa să nu efectueze un cantonament în străinătate, baza de pregătire de la Berceni oferind condiții excelente.

Adversara roș-albaștrilor, Zimbru Chișinău, este al doilea cel mai titrat club din Republica Moldova având în palmares 8 titluri de campioană, 6 Cupe și o Supercupă.

ADVERTISEMENT

În acest moment, însă, gruparea din capitala Moldovei traversează o perioadă extrem de complicată. Echipa nu are antrenor, după ce fostul tehnician Michele Bon, care a activat și în Superliga României, chiar la FCSB, a plecat.

De asemenea, mai mulți jucători de bază au părăsit gruparea din Chișinău, astfel că la meciul cu FCSB, antrenorul interimar Vlad Goian va testa mai mulți fotbaliști aflați în probe.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții și FCSB a deplasat în Moldova un lot din care fac parte foarte mulți jucători extrem de tineri. Între aceștia și Alexandru Muși, Alexandru Șuteu și Mihai Lixandru.

FCSB a făcut spectacol în primul amical al verii

În primul meci test al acestei veri echipa lui Toni Petrea a întâlnit pe terenul central din baza de pregătire de la Berceni formația FC Sfântul Gheorghe, tot din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Duelul a fost de fapt un antrenament cu public pentru roș-albaștrii care s-au impus cu 6-0, grație golurilor marcate de Șut (min. 7), Cordea (9), I. Stoica (28), Dumiter (57 din penalti și 90+2), și Mamut (90).

După disputa de la Chișinău, FCSB va mai juca încă două amicale până la startul viitorului sezon intern. Pe 6 iulie, la Berceni, roș-albaștrii vor întâlni formația CS Mioveni, iar pe 9 iulie vor încheia seria jocurilor de verificare, la Galați, în compania fostei campioane Oțelul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: