News

Zina Dumitrescu avea admirator în azil. Cine era bărbatul

29.03.2019 | 10:28
Zina Dumitrescu avea admirator in azil Cine era barbatul

Vestea morții fostei creatoare de modă Zina Dumitrescu a căzut ca un trăznet peste toți cei care o iubeau și o admirau pe cea care a reprezentat o personalitate marcantă a acestui domeniu, în țara noastră. Potrivit informațiilor care au ieșit la iveală după aflarea acestei vești tragice, Mama Zina nu ducea lipsă de dragoste.

Cine este bărbatul care îi făcea zilele mai frumoase fostei creatoare de modă

Zina Dumitrescu părea că și-a găsit sufletul pereche, la cei 81 de ani ai săi. Bărbatul care îi făcea zilele mai frumoase se afla chiar în azilul în care fosta creatoare de modă și-a petrecut ultimii ani din viață. Cei doi erau practic nedespărțiți.

Mama Zina își petrecea cea mai mare parte a timpului în compania acestui domn care o ajuta să mai uite de bătrânețe și greutățile vieții. Cei doi se plimbau prin curtea azilului deseori și depănau amintiri, împărtășindu-și diverse povești din tinerețe.

Zina Dumitrescu a murit la 81 de ani
Zina Dumitrescu a murit la 81 de ani

Zina Dumitrescu avea un admirator în azilul unde și-a petrecut ultimii ani din viață

Îmi place de ea. O doamnă care a ajuns în situaţia mea. Suntem bătrâni şi frumoşi. (…) Dacă îmi răspunde la întrebare (n.r. să iasă la plimbare), o facem, dacă nu iau altă tovarăşă” , spunea domnul Ion, în urmă cu ceva timp.

Stăm mai mult de vorbă. Avem ce vorbi, atâta tot. Cu domnul Ion nu ştiu, nu stam prea mult timp. Dacă mergem la o plimbare în grădină, bine, dacă nu nu. (…) suntem doar colegi de cămin” , a declarat și Zina Dumitrescu, la vremea respectivă.

În altă ordine de idei, Zina Dumitrescu mărturisea recent, în cadrul unei emisiuni televizate, că nu prea are poftă de mâncare, dar adoră cartofii prăjiți. „Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei… (…). N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă” , a spus fosta creatoare de modă.

 

Tags: